Invaller Jeremy Antonisse bezorgt Jong PSV overwinning

17 november 2022 om 21:08 • Aangepast 18 november 2022 om 10:18
Invaller Jeremy Antonisse is voor Jong PSV de onverwachte matchwinner geworden. Hij viel donderdagavond in tegen Jong FC Utrecht en maakte twee doelpunten. De tweede was in blessuretijd. Het werd 2-1.
Profielfoto van Redactie

Antonisse viel twintig minuten voor tijd in. Vrijwel meteen schoot hij raak. In de blessuretijd maakte hij een voorzet knap af. De 20-jarige aanvaller uit Rosmalen kreeg ook nog een gele kaart omdat hij zijn shirt uittrok.

Door de overwinning klimt Jong PSV naar de elfde plek in de Keuken Kampioen Divisie. Jong Utrecht staat laatste.

Morgen, zaterdag en zondag komen de andere Brabantse clubs in de Keuken Kampioen Divisie nog in actie. Daarna begint ook voor hen de winterstop in verband met het WK voetbal in Qatar.