Video

Silvana Heber (36) uit Hoogeloon vermist, 41-jarige ex-partner opgepakt

20 november 2022 om 15:17 • Aangepast 21 november 2022 om 17:16
nl
De politie heeft zondag de hele dag gezocht naar de vermiste Silvana Heber (36) in een bosgebied bij Hoogeloon. "Vanuit het onderzoek is het beeld ontstaan dat de vrouw zich in dit gebied zou bevinden", legt een politiewoordvoerder uit. Een 41-jarige man uit Hoogeloon, de ex-partner van de vrouw, is opgepakt. "Voor haar welzijn wordt gevreesd. We sluiten niet uit dat ze slachtoffer is geworden van een misdrijf."
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Agenten zijn bij de zoektocht ondersteund door de Mobiele Eenheid (ME) en het Veteranen Search Team. Met prikstokken hebben zij het bosgebied doorzocht. Agenten en vrijwilligers van het zoekteam liepen hierbij in linie. Op die manier is het gebied minutieus doorzocht. Zondagavond is de zoektocht gestaakt, de politie zoekt maandag weer verder naar de vrouw.

De ex-partner van Silvana is na zijn aanhouding uitgebreid verhoord. De man wordt ervan verdacht dat hij meer weet van de vermissing. Hij blijft na overleg met de officier van justitie vastzitten. De man mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

Deze foto van Silvana is door de politie gedeeld.
Deze foto van Silvana is door de politie gedeeld.

Grote zoektocht
De politie meldde zondagmiddag al dat er gezocht werd in een bosgebied aan de Hoogcastersedijk in Hoogeloon. De vermissing van de vrouw werd zaterdag door familie gemeld nadat de vrouw niet op kwam dagen bij een afspraak.

De politie is na de melding naar het huis van de vrouw aan de Dyckmeesterstraat in Hoogeloon gegaan. Daar was haar ex-partner die ook niet wist waar zijn vrouw was, zo zei hij toen.

Het huis is zaterdag en zondag onderzocht op sporen. Ook haar auto is in beslag genomen. Ook is een helikopter ingezet en is met speurhonden gezocht naar de vrouw.

Tientallen mensen zijn zondag op zoek naar Silvana.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!