Video

Op deze plekken wordt gezocht naar de vermiste Silvana Heber

21 november 2022 om 13:32 • Aangepast 22 november 2022 om 10:05
nl
De politie en het Veteranen Search Team heeft inmiddels op drie locaties rond Hoogeloon gezocht naar de vermiste Silvana Heber (36). Tot nu ontbreekt van haar elk spoor sinds ze zaterdag verdween uit haar huis in de Dyckmeesterstraat in Hoogeloon. Haar 41-jarige ex-partner zit vast op verdenking van betrokkenheid.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

Een dag na de vermissing kwam een uitgebreide zoektocht op gang. Politie, Mobiele Eenheid en tientallen vrijwilligers van het Veteranen Search Team gingen zoeken in een bosgebied bij de Hoogcasterseweg in Hoogeloon.

Deze maandag ging de zoektocht verder. Het Veteranen Search Team zocht ‘op linie' op verschillende locaties. Eerst nog even bij de Hoogcasterseweg, maar al snel daarna verplaatste de zoektocht zich naar een stuk bos bij het Heieind. Ook hier werd niks gevonden.

Later op de ochtend verplaatsten de vrijwilligers zich naar een stuk bos bij de Groenstraat in Hoogeloon. Hier werd ook met een drone gezocht.

Al sinds de vroege zaterdagochtend ontbreekt ieder spoor van Silvana. Later die dag gaf haar familie haar op als vermist. De politie maakt zich ernstige zorgen om haar gezondheid en ze houdt sterk rekening met een misdrijf. De 41-jarige ex-partner van Silvana is opgepakt als verdachte.

Foto: Collin Beijk
Foto: Collin Beijk
Deze foto van Silvana is door de politie gedeeld.
Deze foto van Silvana is door de politie gedeeld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!