Stuur ons Brabantse bedrijfsnamen waarvan je een lach op je gezicht krijgt - Omroep Brabant

Stuur ons Brabantse bedrijfsnamen waarvan je een lach op je gezicht krijgt

donderdag om 17:25 • Aangepast vrijdag om 15:36
nl
Kapsalon Supercut in Eindhoven, De Knoest Boomverzorging in Tilburg of mondhygiënistenpraktijk Sophie Ruikes. Het zijn stuk voor stuk bedrijfsnamen die voor een lach op je gezicht zorgen. Radiopresentator Ronny Balk ziet ze vaak voorbijkomen en vindt ze fascinerend. Daarom begint hij met de zoektocht naar Brabants Leukste Bedrijfsnaam.
Profielfoto van Nelleke Arnout
Geschreven door
Nelleke Arnout

Geef hier door wat volgens jou Brabants Leukste Bedrijfsnaam is!

In zijn middagprogramma Afslag Zuid op Omroep Brabant belt Ronny dagelijks met bedrijven om een muzikaal vitaminestoot uit te delen, zodat medewerkers met frisse energie richting het einde van de werkdag halen. “Het valt me op dat Brabanders ontzettend creatief zijn met bedrijfsnamen. Ik dacht: daar moeten we wat mee”, legt Ronny uit.

De Brabander bepaalt
En dat werd deze verkiezing. Jij als Brabander bepaalt wat de leukste bedrijfsnaam van onze provincie is. We zoeken namen die enorm opvallen, je aan het denken zetten en waar je een glimlach van op je gezicht krijgt. Ken jij een Brabants bedrijf met zo'n naam? Geef die nu door als Brabants Leukste Bedrijfsnaam.

Je kunt tot en met zondag 4 december namen doorgeven. Op maandag 5 december maken we de 10 leukste namen bekend, in willekeurige volgorde. En daarna mag jij stemmen op de állerleukste. De uiteindelijke winnaar wordt op 13 december bekendgemaakt.

Alles over Brabants Leukste Bedrijfsnaam lees je hier.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.