Video

Drugsactie in Roosendaal: vier verdachten opgepakt

25 november 2022 om 17:07 • Aangepast 5 december 2022 om 15:33
nl
De politie heeft vrijdag vier mannen opgepakt bij een drugsactie op het Heilig Hartplein in Roosendaal. In een bovenwoning zijn drugs in beslag genomen en de politie vraagt de gemeente om de woning te sluiten. De actie is het vervolg op een grote drugsactie die daar een maand geleden werd gehouden.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

De politie kwam toen in actie na meerdere meldingen van overlast in de buurt van het plein. Er zouden al lange tijd drugs gedeald worden. Vijf mensen werden toen opgepakt op verdenking van drugshandel. Ook werden er invallen gedaan in onder meer een telefoonwinkel en een lunchzaak. De politie vond ruim veertig kilo hasj en enkele duizenden euro's contant.

De aanhoudingen van vrijdag zijn het vervolg op deze actie. Een van de verdachten werd aangehouden in een woning boven enkele winkels, de anderen in de buurt van het plein.

Een van hen overtrad een gebiedsverbod. Volgens de politie werd hij namelijk bij de actie in oktober ook al aangehouden en mocht hij niet meer op het plein komen. Alle verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

LEES OOK: Zakken vol hasj gevonden bij grote drugsactie, vijf mannen opgepakt

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!