Wat is de leukste Brabantse bedrijfsnaam? Dit zijn de finalisten - Omroep Brabant

Wat is de leukste Brabantse bedrijfsnaam? Dit zijn de finalisten

8 december 2022 om 17:30 • Aangepast 9 december 2022 om 15:29
nl
Tekstbureau Door Lotje Getikt, fietsenwinkel HilvarenBike en foodtruck Eggsperience zijn de overgebleven kandidaten in de verkiezing Brabants Leukste Bedrijfsnamen. Dat maakte presentator Ronny Balk donderdagmiddag bekend in zijn radioprogramma Afslag Zuid.
Profielfoto van Nelleke Arnout
Geschreven door

Van deze drie wordt één de winnaar van die felbegeerde titel. De Brabander bepaalt wie: je kunt hier stemmen op jouw favoriet! Stemmen kan tot en met maandag 12 december. De winnaar wordt een dag later bekend gemaakt, vlak na vijf uur op de radio bij Omroep Brabant.

Geen What de Vakman of Komkommerin
Het tekstbureau uit Tilburg, de Hilvarenbeekse fietsenwinkel en de foodtruck uit Someren blijven over in de race naar de felbegeerde titel en laten zeven andere kandidaten achter zich. Dat zijn Koekkoek & co psychologen, klusbedrijf What de Vakman, groenteboeren Power to the Pieper en Komkommerin, tekstbureau Heavy Mettaal, tassenwinkel Tasjeblief en de mobiele snackwagens van Frietamientjes.

Energyshot
Presentator Ronny Balk van het radioprogramma Afslag Zuid deelt elke werkdag - even voor vijf uur - een Energyshot uit. Dit is een muzikaal cadeau voor bedrijven, om de laatste loodjes van de werkdag goed door te komen. Steeds vaker kwam hij grappige, leuke of lollige bedrijfsnamen tegen. “Daar moeten we iets mee”, dacht Ronny, en zo ontstond de verkiezing.

Afslag Zuid is op zoek naar Brabants Leukste Bedrijfsnaam. Luister en stem je mee?

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone