Video

Drie gewonden bij steekpartij in centrum van Eindhoven: verdachte opgepakt

10 december 2022 om 06:32 • Aangepast 19 december 2022 om 09:50
nl
Drie mensen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt bij een steekpartij in het centrum van Eindhoven. Twee van hen zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie zijn ze wel buiten levensgevaar. Het derde slachtoffer is lichtgewond. De politie heeft een 31-jarige verdachte uit Eindhoven aangehouden.
Profielfoto van Joris van Duin
Geschreven door
Joris van Duin

De steekpartij gebeurde rond kwart over vier 's nachts op het Catharinaplein, in de buurt van Stratumseind. Dit is het populaire uitgaansgebied van Eindhoven.

Er kwamen meerdere ambulances naar het centrum om de drie gewonden naar het ziekenhuis te brengen. De politie sloot meteen een groot gebied af met afzetlinten. Verspreid over zo'n honderd meter liggen op verschillende plekken plassen bloed, meldt een 112-correspondent. Ook was een geparkeerde politieauto besmeurd met bloed van een van de slachtoffers.

Toedracht onduidelijk
Wat er voor de steekpartij gebeurd is, is nog niet duidelijk. De politie gaat camerabeelden in de buurt te bekijken. Ook wordt de slachtoffers, de aangehouden verdachte en getuigen gevraagd naar wat er is gebeurd.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!