Warme ontvangst voor NAC-spelers na oponthoud in Tilburg

11 december 2022 om 15:27 • Aangepast 19 december 2022 om 10:10
nl
De spelers van NAC zijn zondagmiddag na de met 1-2 gewonnen uitwedstrijd tegen Willem II warm onthaald. Bij het NAC-stadion hadden zich enkele honderden supporters verzameld. Ook werd bij het stadion het nodige vuurwerk afgeschoten dat tot ver in Breda was te horen. Het geduld van de Bredase supporters werd wel op de proef gesteld, want het duurde even voordat de bus bij het stadion in Tilburg kon vertrekken.

Boze Willem II-fans stonden buiten bij de hoofdingang van Koning Willem II Stadion en wilden hun trainer, Kevin Hofland, spreken. Daardoor kon de bus die de NAC-spelers kwam ophalen, niet bij de ingang komen, volgens aanwezigen. Of Hofland in gesprek is gegaan met de boze Willem II-fans is onduidelijk.

De spelers konden uiteindelijk het stadion verlaten. De spelersbus kon een draai niet goed maken, waarop de spelers richting de bus zijn gelopen.

Feest in Breda
Rond vier uur kwam de spelersbus aan bij het NAC-stadion. De honderden uitzinnige supporters zorgden voor een warme ontvangst met het nodige vuurwerk.

"Een onverwachte overwinning. Ik had dat vooraf niet kunnen voorspellen. In de tweede helft liep de band bij Willem II helemaal leeg. NAC heeft het op wilskracht en overtuiging gewonnen. Het geeft dit verschrikkelijke seizoen nog een beetje glans", zegt NAC-fan Leon Deckers.

In Tilburg waren de Bredase fans niet welkom bij de wedstrijd, nadat er bij een eerder duel ongeregeldheden waren. Later dit seizoen als de derby in Breda wordt gespeeld, zijn er ook geen supporters uit Tilburg welkom.

LEES OOK: NAC wint zonder publiek in Tilburg van Willem II

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!