Man (19) aangehouden na achtervolging en raakt rijbewijs kwijt

17 december 2022 om 11:47 • Aangepast 19 december 2022 om 08:33
nl
Een automobilist van 19 uit Oosterhout is vrijdagavond na een achtervolging door de politie aangehouden. Hij was tijdens een controle in Waalwijk weggereden. Hierbij raakte hij bijna een vrouw. Nadat de man was gearresteerd, moest hij zijn rijbewijs inleveren. Hij wordt verdacht van gevaarlijk rijgedrag en het negeren van een bevel. De auto is in beslag genomen en wordt onderzocht.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Agenten zagen die wagen vrijdagavond op de Reigerbosweg met gedoofde lichten de parkeerplaats van een winkel oprijden. Het viel hen ook op dat de bestuurder onderuit gezakt in zijn auto bleef zitten. De agenten wilden weten of hij mogelijk bezig was met het dealen van drugs. De bestuurder had een joint in zijn handen. Hij deed zijn raam een klein stukje open en overhandigde zijn rijbewijs.

Piepende banden
Vervolgens startte hij de motor en maakte aanstalten om weg te rijden. De agent sloeg daarop met zijn wapenstok de ruit kapot. De verdachte reed daarop met piepende banden weg en raakte toen bijna de vrouw die naast een auto stond.

De politie zette een achtervolging in. De verdachte liet uiteindelijk zijn auto met geopend portier achter op de Diepenbrocksingel waarna hij zich verstopte in de bosjes en alsnog werd ingerekend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!