Liveblog

112-nieuws: kopstaart aanrijding A50 • brand door kachel in Lierop

25 december 2022 om 08:02 • Aangepast 27 december 2022 om 10:32
nl
In dit liveblog hielden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Rochelle Moes
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten

Liveblog

20.01

Brand door gevelkachel in Lierop

In Lierop is brand ontstaan in een woning aan de Offermansstraat. De brand zou volgens de brandweer door een gevelkachel zijn ontstaan en is de spouwmuur terecht zijn gekomen. De bewoner, een oudere man, zou hierbij rook en koolstofdioxide hebben ingeademd. Hij is in een ambulance onderzocht.

Foto: Harrie Grijseels/ SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/ SQ Vision
19.15

Meerdere gewonden bij ongeluk A50

Op de A50 van Eindhoven naar Oss bij Veghel is zondagavond een ongeluk gebeurd. Het gaat om een kopstaart aanrijding tussen een bedrijfsbus en een personenauto. Hierbij vielen meerdere gewonden. Zij zijn in een ambulance nagekeken. Tenminste een van de auto's wordt getakeld.

08.00

Bewoner gewond bij brand in flat Breda

In een flatgebouw aan de Sterrebos in Breda is zaterdagnacht iets voor half vijf een grote brand uitgebroken. De bewoner van het appartement waar het vuur ontstond, raakte daarbij ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Twaalf appartementen rondom de woning werden ontruimd. Rond half zes gaf de brandweer het sein brandmeester. Nadat de brandweer de woningen had gecontroleerd op rook en koolmonoxide konden de meeste bewoners terug naar huis.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
19.21

Bestuurder gewond na zwaar ongeluk, hond overleeft het niet

Een auto is op de Hoeven in Reusel in volle vaart tegen een boom gereden. Daarbij raakte de bestuurder zwaargewond. De brandweer heeft de bestuurder met spoed losgeknipt, waarna die naar het ziekenhuis is gebracht. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen. De hond die in de auto zat, overleefde het ongeluk niet.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
18.10

Vat gedumpt in Hilvarenbeek

Een wandelaar heeft zaterdagmiddag langs de Hoevensekanaaldijk in Hilvarenbeek een 1000 litervat gevonden. Naast het gedumpte vat lag een witte substantie, die er vermoedelijk uit is gelekt. De brandweer heeft luchtmetingen gedaan, waaruit bleek dat de stof niet gevaarlijk was. Wat het dan wel was, is nog niet bekend. Het vat lag op grondgebied van Rijkswaterstaat. Zij zullen het daarom ook opruimen.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!