Video

K3-avontuur voor Diede nu echt voorbij: ‘Eer dat ik alsnog de kans kreeg'

28 december 2022 om 20:30 • Aangepast 29 december 2022 om 10:33
nl
Het waren zeven mooie weken voor Diede van den Heuvel uit Someren, maar nu moet ze dan toch echt afscheid nemen van K3. Diede was de tijdelijke vervanger van het zwangere K3'tje Hanne Verbruggen. Zij is inmiddels bevallen en dus houdt het avontuur definitief op voor de Somerense. “Ik had het niet willen missen.”
Profielfoto van Rochelle MoesProfielfoto van Rob van den Broek
Geschreven door
Rochelle Moes & Rob van den Broek

In een vol Chassé Theater in Breda stond Diede dinsdag voor het laatst op het podium met de andere K3-leden Marthe de Pillecyn en Julia Boschman uit Bergen op Zoom. “Het is moeilijk dat dit de laatste show was, want je bouwt in zo’n korte tijd toch een goede band op”, vertelt Diede. “Maar ik ben heel blij dat ik dit allemaal heb mogen meemaken. Het is echt een droom die is uitgekomen.”

"Nu ik heb geproefd hoe het is om K3 te zijn, is het een nog grotere teleurstelling."

Diede verloor op 27 november vorig jaar de zoektocht K2 zoekt K3. Hoewel ze de grote favoriet was, werd niet zij, maar Julia de opvolgster van Klaasje Meijer. Dat Diede iets meer dan een jaar later opnieuw afscheid moet nemen, geeft haar een dubbel gevoel. “Dit was wat ik stiekem altijd hoopte, maar dat was na K2 zoekt K3 klaar. Dus dat ik überhaupt deze kans heb gekregen is een hele grote eer. Maar nu ik heb geproefd hoe het is om K3 te zijn, is het een nog grotere teleurstelling dat het ophoudt.”

Toch blijft de Somerense positief en verklapt ze dat er snel weer nieuwe deuren zullen openen. Of dat bij Studio 100 is, kan ze nog niet zeggen. “Ik ga nu eerst even rust pakken en me daarna focussen op mijn solocarrière. Wie weet is dat bij Studio 100, wie weet ergens anders. Maar dat horen jullie binnenkort.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!