Liveblog

112-nieuws: gewonde bij botsing • bestelbus met vastzittende claxon

7 januari 2023 om 17:02 • Aangepast 16 januari 2023 om 16:56
nl
In dit liveblog hielden we je zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Het liveblog is gesloten.

Liveblog

21.30

Blikschade bij botsing voor de Moerdijkbrug

Voor de Moerdijkbrug in de richting van Rotterdam zijn vanavond twee auto's tegen elkaar gebotst. Beide auto's liepen blikschade op. Niemand raakte gewond. Onder begeleiding van weginspecteur Robert zijn beide auto's naar een veilige plek geleid om de benodigde schadepapieren in te vullen.

Wachten op privacy instellingen...
20.00

Vrouw (28) vermist in Eindhoven

Een 28-jarige vrouw uit Eindhoven wordt sinds zaterdagavond vermist. Ze is voor het laatst gezien in de Mendelssohnlaan. De vrouw rijdt op een elektrische fiets. Ze heeft een lengte van ongeveer 1.65 m. en is brildragend. Bij haar vermissing droeg ze een zwarte jas en broek. Ook had ze een grijze rugzak bij zich.

Wachten op privacy instellingen...
16.45

Bestelbus op vluchtstrook met vastzittende claxon

Weginspecteur Robert kreeg zaterdag op vluchtstrook van de N261 te maken met opmerkelijk mankement. Van een bestelbus was de claxon vast komen te zitten en dat zorgde voor de nodige geluidsoverlast. Volgens de weginspecteur heeft de bestuurder het euvel zelf kunnen verhelpen.

De N261 is de provinciale weg die de verbinding vormt tussen de A59 nabij Waalwijk en de A65 ten oosten van Tilburg.

Wachten op privacy instellingen...
13.03

Gewonde bij botsing in Oosterhout

Bij een ongeluk op de Europaweg in Oosterhout is vanmiddag iemand gewond geraakt. Twee auto's botsten daar tegen elkaar en moeten worden weggesleept. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend. De politie heeft een deel van de weg afgesloten.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
12.26

Pool opgepakt die nog jarenlange celstraf moet uitzitten

Een 44-jarige Poolse man is gisteren opgepakt, omdat hij nog een gevangenisstraf van bijna vijf jaar moet uitzitten in zijn thuisland. Hij is op de openbare weg in Eindhoven aangehouden. Agenten pakten hem op met getrokken wapens, omdat de man bekend stond als vuurwapengevaarlijk. Hij bleek geen vuurwapen op zak te hebben. Waarvoor de man is veroordeeld, is niet duidelijk.

10.42

Bier gooiende man (33) schopt agent

Een 33-jarige man is vannacht in Breda opgepakt, omdat hij agenten heeft beledigd en bedreigd. Bij zijn aanhouding schopte hij een politieman. Een portier van een café wees de politie op een man, die vervelend was. Hij gooide met bier en nam zonder te betalen een satéstokje uit een loempiakraam. Agenten spraken hem daarop aan, waarna hij hen uitschold met termen met het woord kanker erin. Ook dreigde hij de agenten in elkaar te slaan. Bij zijn aanhouding schopte hij een politieman tegen zijn been. Hij zit nog vast.

10.25

Fietsendief (61) op heterdaad aangehouden

Een 61-jarige Tilburger is vannacht in haar woonplaats aangehouden wegens fietsendiefstal. Agenten zagen bij de fietsenstalling achter het station een vrouw, die vaker is opgepakt voor het jatten van fietsen. Op camerabeelden was te zien dat de vrouw bij een tweewieler bukte en die meenam. Agenten hielden de vrouw staande en zagen dat er geen slot meer om het rijwiel zat. Dat hing nog aan het rek, waar de verdachte kort daarvoor nog was gezien. Daarop is zij opgepakt.

10.06

Wielrenner gewond bij botsing

Een wielrenner is vanochtend gewond geraakt bij een botsing in Oosterhout. Hij werd op een kruising aan de Burgemeester Materlaan geschept door een automobiliste. De wielrenner reed op het fietspad. Hij is in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
08.45

Dodelijk ongeluk in Deurne

In Deurne is vanochtend een ernstig ongeluk gebeurd op de Bakelseweg. Daarbij is een automobilist om het leven gekomen. De auto kwam tegen een boom tot stilstand.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
06.12

Auto verwoest door brand

Een geparkeerde auto in Breda is vannacht volledig verwoest door een brand. Ondanks dat de brandweer rond half vijf snel bij het vuur aan de Grote Houw was, kon niet worden voorkomen dat van de auto niks meer over was. Mogelijk is er sprake van brandstichting.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
23.50

Overval op pizzatent

Een vestiging van Domino's Pizza op de Overloop in Helmond is vrijdagavond overvallen. Twee overvallers vielen binnen en deden een greep uit de kassa. Vervolgens gingen ze er met een klein geldbedrag weer vandoor. Eén op een scooter, de ander op een fiets. Op het moment van de overval zaten er nog wat klanten in de zaak. Niemand raakte gewond.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
21.08

Vrouw botst op lantaarnpaal

Een oudere vrouw is op de Schutsboom in Helmond met haar auto van de weg geraakt en op een lantaarnpaal geknald. Ze is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto is weggetakeld, de lantaarnpaal raakte zwaar beschadigd.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!