Zo moeder, zo zoon: allebei in de fout achter het stuur

11 januari om 06:45 • Aangepast 19 januari om 15:26
nl
Een moeder en haar zoon hebben dinsdag in Someren binnen twee minuten allebei een bekeuring gekregen voor het rijden zonder rijbewijs. Een wijkagent controleerde eerst de moeder achter het stuur van haar auto. Nog voor haar huis bleek dat ze nooit haar rijbewijs heeft gehaald. Ze kreeg een bekeuring en beloofde iemand anders het stuur te laten overnemen.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Dat gebeurde, want twee minuten later zag de wijkagent dezelfde auto rijden. Dit keer zat er iemand anders achter het stuur met daarnaast de vrouw die hij eerder had bekeurd. "Keurig voor elkaar zou je zeggen", zo schrijft de wijkagent op Instagram.

Toch besloot hij nog even te controleren of alles nu wel klopte. En wat bleek: de zoon van de vrouw zat achter het stuur en ook hij heeft zijn rijbewijs nooit gehaald. Twee minuten na zijn moeder had ook hij een bekeuring te pakken.

Auto verkopen
Bij een volgende overtreding wordt de auto in beslag genomen, zo laat de politie weten. De moeder gaf aan het zover niet te willen laten komen en de auto snel te willen verkopen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone