Boerin Steffi is zwanger van tweede kindje: 'Sterre krijgt een broertje'

20 januari om 16:54 • Aangepast 23 januari om 08:31
nl
Babynieuws voor Steffi en Roel Verhagen! Via Instagram laat het stel, dat bekend is van het tv-programma Boer zoekt Vrouw, vrijdagmiddag weten dat een tweede kindje op komst is.
Profielfoto van Loïs Verkooijen
Geschreven door

"Alles gaat gelukkig goed", vertelt Steffi enthousiast. Familie en vrienden wisten al eerder dat Steffi weer in verwachting is, maar nu de 20 wekenecho achter de rug is mag iedereen het horen. En dat heeft ze geweten. "Mijn telefoon loopt over", vertelt ze.

Toen ze bijna twee jaar geleden in verwachting was van Sterre, maakte ze dat ook mee. "Maar ik had verwacht dat het nu minder zou zijn, omdat het de tweede is. En we zijn inmiddels al weer wat langer uit Boer zoekt Vrouw."

"Sterre drukt soms een flesje tegen mijn buik, dan wil ze de baby laten drinken."

Dochter Sterre, die dit weekend 2 jaar oud wordt, krijgt dus een broertje. "Ik weet niet of ze echt snapt wat er gaat gebeuren, maar sinds ze het weet is ze er wel heel erg mee bezig", vertelt Steffi.

"Als we samen op de bank zitten wil ze de baby aaien of drukt ze opeens een flesje ranja onder mijn shirt om het kindje drinken te geven", aldus de boerin.

"Ik neem hem snel mee naar de paarden."

Als het aan Steffi en Roel ligt, mag de baby zo snel mogelijk wennen aan het leven op de boerderij. "Net als Sterre neem ik hem heel snel mee naar de paarden. Hij zal niet ouder zijn dan een maand als hij voor het eerst een paard gaat zien", lacht ze.

De baby van Steffi en Roel wordt begin deze zomer verwacht.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.