Video

Zoektocht naar meisje gestaakt: 'Geen aanwijzing dat er iets is gebeurd'

24 januari 2023 om 06:13 • Aangepast 31 januari 2023 om 15:37
nl
De grote zoekactie die maandagavond in Tilburg op touw werd gezet voor een mogelijk vermist meisje, is 's nachts rond drie uur gestaakt. Volgens de politie is er geen aanwijzing dat het incident daadwerkelijk is gebeurd. Er is ook geen meisje als vermist opgegeven.
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

Bij de zoekactie waren tientallen agenten en een politiehelikopter betrokken. De politie kwam in actie nadat iemand had gemeld dat een meisje in een blauwe bus zou zijn gestapt. Er werd 'fysiek, maar ook online' gezocht.

De politie liet maandagavond al weten rekening te houden met meerdere scenario's, waaronder het geval dat er niets aan de hand zou zijn. De politie hoopt nog dat iemand die mogelijk maandagmiddag een meisje in een bestelbus heeft opgehaald, zich meldt. "We komen graag in contact met je om deze zaak af te kunnen ronden."

"We willen een ieder die gisteren en vandaag in deze zaak betrokkenheid toonde en ons getipt heeft hartelijk danken. In dit geval lijkt het erop dat er niets gebeurd is. Dat is natuurlijk goed nieuws", meldt de politie dinsdag.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!