PSV heeft nieuwe aanvaller Fábio Silva (20) definitief binnen

25 januari 2023 om 12:44 • Aangepast 1 februari 2023 om 16:11
nl
PSV heeft de komst van aanvaller Fábio Silva afgerond. De 20-jarige Portugees wordt gehuurd van het Engelse Wolverhampton Wanderers.
Profielfoto van ANP
Geschreven door
ANP

Silva nam dinsdag op Instagram al afscheid van Anderlecht, dat hem eerst huurde van Wolverhampton. Silva zat zaterdag bij de thuiswedstrijd van PSV tegen Vitesse (1-0) al op de tribunes in het Philips Stadion in Eindhoven. Bij Anderlecht maakte de Portugees 11 doelpunten in 32 wedstrijden.

Crisis in Eindhoven
Met Silva hopen de Eindhovenaren de broodnodige doelpunten in huis te halen. Deze transferperiode verlieten sterspelers Cody Gakpo en Noni Madueke de club al en de resultaten van de afgelopen weken zijn ronduit teleurstellend. Zo verloor PSV dinsdagavond op bezoek bij FC Emmen, nadat het eerder ook al punten verspeelde tegen Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam.

De van Wolverhampton gehuurde verdediger Ki-Jana Hoever vertrekt overigens weer bij PSV, zo bevestigt de club in hetzelfde bericht. Zijn huurperiode is voortijdig beëindigd. De Engelsen zoeken een nieuwe club voor de 21-jarige back.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!