Video

Familieruzie op straat loopt uit de hand, verschillende arrestaties

29 januari om 14:22 • Aangepast 6 februari om 16:56
nl
De politie heeft zondag in Geldrop bij een ruzie in de relationele sfeer vier mensen opgepakt. Verschillende leden van twee families werden opgepakt op de Dommeldalseweg in Geldrop na een achtervolging en een vechtpartij, waarbij ook met pepperspray werd gespoten.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De ruzie ontstond in de Carpinistraat in Geldrop tussen een man en zijn ex, toen de man zijn zoontje van negen maanden kwam halen. Er ontstond ruzie tussen leden van de twee families, waarbij een man de vader met pepperspray in het gezicht spoot. Daarna ontstond een vechtpartij tussen verschillende leden van beide families, die ook aanwezig waren.

Vervolgens ging de vader ervandoor, achtervolgd door de familie van zijn ex. Op de Dommeldalseweg werd de vader afgesneden, waarna weer een handgemeen volgde. De politie kwam met meerdere auto's naar die plek om de gemoederen te bedaren. Van elke familie werden twee mensen meegenomen. De auto waarin de belager met de pepperspray zat, is in beslaggenomen. In die auto zat ook het kind van negen maanden.

De vier opgepakte mannen hebben de nacht in de cel doorgebracht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone