Veel files na meerdere ongelukken en vrachtwagen met lekke band

31 januari 2023 om 08:08 • Aangepast 7 februari 2023 om 17:04
nl
Een vrachtwagen met een lekke band veroorzaakte dinsdagochtend twintig kilometer file op de A2 vanaf Den Bosch in de richting van Utrecht. De truck stond bij knooppunt Empel, de rechterrijstrook was dicht. Verkeer moest rekening houden met ruim een uur vertraging. Aan de andere kant van de weg kreeg verkeer te maken met een halfuur vertraging. Ook op andere plekken in onze provincie was het deze ochtend druk.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

Zo was op de A2 bij knooppunt Leenderheide een ongeluk gebeurd met drie auto's. Verkeer stond daar ruim een halfuur vast, vanaf Eindhoven in de richting van Maastricht.

En op de A27 bij Werkendam kreeg verkeer te maken met bijna twee uur vertraging. In de richting van Breda naar Gorinchem was een ongeluk gebeurd. Een rijstrook was dicht, maar om iets over acht was de weg weer vrij. De file nam vanaf toen langzaam af.

Verder stonden er files vanwege de drukte op de weg op onder meer de A16 naar Rotterdam bij Breda-Noord (22 minuten), de A58 naar Eindhoven bij knooppunt De Baars (15 minuten) en de A50 naar Arnhem bij Oss-Oost (30 minuten).

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!