Hoe slim kun je zijn? Naar politiebureau rijden zonder rijbewijs

5 februari 2023 om 12:33 • Aangepast 6 februari 2023 om 09:55
nl
Een 42-jarige man uit Etten-Leur dacht zich keurig aan zijn afspraak met de politie te houden. Zaterdagochtend stonden agenten bij hem voor de deur om ruim 500 euro aan openstaande boetes te innen. Omdat hij het geld niet had werd afgesproken dat hij later op de dag naar het bureau zou komen. Ondertussen ontdekten de agenten dat het rijbewijs van de man geschorst was. Toen hij later in zijn bestelbus kwam aanrijden, leverde dat een bijzonder tafereel op.
Profielfoto van Liam Toll
Geschreven door
Liam Toll

Met grote verbazing zagen de agenten de man met zijn werkbus parkeren bij het politiebureau. Hij kon ter plekke ruim 500 euro aan openstaande boetes afrekenen. Naast een bonnetje kreeg hij ook een proces verbaal mee voor rijden met een geschorst rijbewijs. De hoogte daarvan wordt bepaald door de Officier van Justitie.

Volgens de politie riep de man de pech over zichzelf af. "Hij had kunnen weten dat hij geen voertuig meer mocht besturen en helaas voor hem trekken wij altijd iedereen na als die persoon boetes moet betalen of bij ons in beeld komt."

Post politie Instagram
Post politie Instagram

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!