Drie tieners aangehouden voor straatroven met mes

7 februari om 14:22 • Aangepast 8 februari om 14:17
nl
Drie tieners zijn dinsdagochtend opgepakt voor twee berovingen in het centrum van Tilburg. Het gaat om twee jongens uit Deurne (14, 17) en een 17-jarige jongen uit Tilburg. Met een mes eisten ze dat twee voorbijgangers hun spullen gaven. Niemand is gewond geraakt.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

De politie kreeg rond kwart voor vijf in de ochtend de eerste melding binnen. Op de Heuvel werd een 20-jarige man bedreigd met een mes. Een jongen eiste zijn spullen en rende daarna samen met een andere jongen weg, richting de Schouwburgring.

Een kwartier later werd een 42-jarige man overvallen op de Paleisring. Twee jongens bedreigden hem met een mes en eisten ook van dit slachtoffer zijn spullen. Daarna renden ze weg richting de Heuvelstraat. De man is snel naar huis gegaan en belde de politie.

De omschrijvingen die de slachtoffers gaven van de daders, kwam volgens de politie erg met elkaar overeen. Rond negen uur konden drie verdachten aan worden gehouden op de Statenlaan. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. Bij het fouilleren vond de politie meerdere spullen die gelinkt kunnen worden aan de berovingen. Deze worden teruggegeven aan de slachtoffers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.