Zo win je kaartjes voor 3 Uurkes Vurraf

8 februari 2023 om 07:38 • Aangepast 24 februari 2023 om 02:04
nl
Eindelijk kan het weer doorgaan zoals het bedoeld is: 3 Uurkes Vurraf. Het feest is dé jaarlijkse aftrap van carnaval, dit jaar voor het eerst in een grote tent op het Stadhuisplein in Eindhoven. Daar wil je bij zijn, natuurlijk! Lees hier hoe je de laatste kaarten kunt winnen.
Profielfoto van Michiel Bos
Geschreven door

Kijk naar Brabant Vandaag

Iedere werkdag zie je de mooiste en meest opvallende verhalen uit onze provincie. Persoonlijke gesprekken met Brabanders, verhalen die je in het hart raken.

Tot en met 13 februari geven we iedere dag 2 kaartjes weg voor 3 Uurkes Vurraf. Meedoen met deze kijkersvraag is eenvoudig. En wat je precies moet doen? Kijk daarvoor naar de uitzending.

Of kijk hier de uitzending terug.

Hou de website en/of app in de gaten
Zoek naar de speciale Roeptoeter waar een 3 uitkomt op de website of in de app. Je opent de website of app van Omroep Brabant en in een foto of in een van de artikelen zelf wordt een speciale Roeptoeter verstopt.

Weet jij waar?
Mail dan naar [email protected] en vermeld daarin je voor- en achternaam en de plaats van het embleem, inclusief de titel van het bericht. De mail die als eerste binnenkomt wint 4 tickets.

LET OP: dit is een voorbeeld
LET OP: dit is een voorbeeld

Deze toeter is al gevonden:

  • Artikel 'Bekijk het volledige programma', in de zonneril van het meisje rechts.
  • Artikel 'Stuur 't Brabants Buske naar de leukste carnavalsactiviteiten', onderin op 't buske
  • Artikel 'Zing mee met de grootste hits en klassiekers in Roeptoetgat', de foto onderin in de sjaal van de meezinger in het publiek
  • Artikel 'Winnares van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje lust ze zelf niet', de artikelfoto in de mouw van Christel

Luister naar de radio
Om kaartjes voor 3 Uurkes Vurraf te winnen, stuur je jouw voor- en achternaam naar het whatsappnummer van de radio: 06- 573 282 03. Zet daarna meteen jouw radio aan en zet die niet meer uit!

Heel de dag pikken we mensen uit de aanmeldingen. Die naam roepen we om op de radio. Als dat jouw naam is, heb je 11 minuten om naar de radiostudio te bellen (0909-123 0909). Ben je op tijd? Dan win je liefst vier tickets voor jou en je 'gruupke'! Let op: we controleren of de naam bij het telefoonnummer hoort, dus doen alsof je die persoon bent, heeft geen zin.

Als de omgeroepen persoon zich niet binnen 11 minuten meldt, gaan de lijnen voor iedereen open. Wie dan als eerst in de uitzending komt, gaat er met de vier tickets vandoor.

Hoe kan ik luisteren?
Omroep Brabant Radio luister je via omroepbrabant.nl/radio, of natuurlijk via de kabel of jouw FM of DAB+ radio. De frequenties vind je hier. De actie op de radio loopt van 6 tot en met 16 februari.

Volg ons op social media
Op onze Facebook en Instagram kanalen zijn verschillende acties te vinden waar je kaarten kunt winnen. Ga naar de pagina’s en zorg dat je niets hoeft te missen:

Kijk hier voor Facebook

Kijk hier voor Instagram

Het laatste carnavalsnieuws hoor, zie en lees je het eerst in Roeptoetgat.
Blijf met carnaval op de hoogte via www.roeptoetgat.nl

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!