Liveblog

112-nieuws: handbalteam uit sporthal na brand • auto en aanhanger in brand

9 februari 2023 om 20:53 • Aangepast 18 februari 2023 om 02:00
nl
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.25

Botsing tussen auto en elektrische fiets

De politie zoekt getuigen van een ongeluk op de kruising van de Mathildelaan met de PSV-laan in Eindhoven. Rond half elf botsten een bestuurder van auto en iemand op een elektrische fiets op elkaar. "De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend en daarom zijn wij op zoek naar getuigen", meldt de politie.

Wachten op privacy instellingen...
20.54

17-jarige jongen vermist in Eindhoven

In Eindhoven wordt gezocht naar een 17-jarige jongen.

Wachten op privacy instellingen...
20.42

Man (74) vermist in Boxtel

Een 74-jarige man werd vermist in Boxtel. Rond kwart over negen is hij gevonden.

Wachten op privacy instellingen...
19.57

Handbalteam naar buiten na brand in sporthal

Op het dak van sporthal de Schutskamp aan De Eenkenkooi in Den Bosch is vanavond brand uitgebroken. Op dat moment was een jeugdteam in de hal aan het handballen. De kinderen roken een rooklucht en moesten naar buiten.

De brandweer is aanwezig en schaalde rond tien over acht op naar een grote brand. Het dak werd open gezaagd om beter bij de brand te kunnen. Het pand heeft veel schade opgelopen.

Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
19.33

Auto en aanhanger in brand

Een auto en aanhanger vlogen vanavond in brand op de Brabantlaan in Den Bosch, voor het provinciehuis. De aanhanger was geladen met meubels. De bestuurder en bijrijder reden over de snelweg toen bleek dat er iets mis was met de auto. Toen ze de auto voor het provinciehuis stilzetten, vatte hij vlam. Het tweetal bleef ongedeerd.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
18.53

Brand in Kasteel Meerwijk

In Kasteel Meerwijk in Den Bosch is vanavond brand uitgebroken. De brandweer schaalde op naar middelbrand en is aanwezig met meerdere voertuigen. De brand is inmiddels onder controle. De schade aan het gebouw is flink, vrijwel de hele binnenkant zit onder het roet. De brand is vermoedelijk rond zes uur ontstaan in de meterkast.

Het terrein van het kasteel wordt gebruikt als noodopvang voor asielzoekers. Die zitten in units waar geen brand heeft gewoed. De stroom is daar wel uitgevallen.

Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
18.49

Brand leegstaand huis Roosendaal

In een leegstaand huis aan de Flintdijk in Roosendaal heeft vanmiddag een brand gewoed. Een deel van de Flintdijk was afgesloten voor verkeer. De brandweer had de brand snel onder controle. Een jaar eerder brak hier ook al brand uit. Het huis raakte toen zwaar beschadigd.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
18.43

Rijstrook dicht na ongeluk

Op de A2 van Eindhoven naar Maastricht is een ongeluk gebeurd bij knooppunt Batadorp. De linkerrijstrook is dicht, wat leidt tot ruim een halfuur vertraging.

Wachten op privacy instellingen...
16.32

Politie controleert bromfietsen

Op de Aartshertogenlaan in Den Bosch heeft de politie bromfietsers gecontroleerd. Zeven brom- en snorfietsen hadden een te hoge constructiesnelheid en twee bestuurders hadden geen rijbewijs. Ook droegen twee bestuurders geen goedgekeurde helm. Deze bestuurders hebben een bekeuring gekregen.

16.26

Ongeluk tussen fietsster en bus

Op de Spoorlaan in Oss is een ongeluk gebeurd. Een fietsster werd geraakt door de buitenspiegel van een buurtbus. Ze wordt door de ambulance thuis afgezet.

15.45

Politie zoekt getuigen mishandeling

De politie is nog op zoek naar getuigen van een mishandeling in Den Bosch op vrijdag 16 september. Twee mannen die op de Buitenpepersdreef tegen elkaar botsten, kregen een ruzie en begonnen met elkaar te vechten. Een van de mannen gaf de ander meerdere vuistslagen in zijn gezicht. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben om zich te melden.

Wachten op privacy instellingen...
15.34

Vliegtuig defensie in problemen

De brandweer is met meerdere voertuigen uitgerukt naar het vliegveld in Eindhoven. Ook twee ambulances waren aanwezig. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio kwam er een vliegtuig van defensie binnen met 'technische problemen' bij de remmen. Het vliegtuig is inmiddels veilig geland en de situatie is onder controle. De luchthavenbrandweer handelt het verder af.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
13.55

Man opgepakt voor drugshandel

Een 30-jarige Tilburger is dinsdagavond aangehouden omdat hij zou handelen in drugs. De man werd door een arrestatieteam opgepakt op het Bart van Peltplein. Bij het doorzoeken van twee panden in Tilburg vond de politie onder meer een revolver en twee nepvuurwapens. Van een van de panden werd later de 29-jarige bewoonster opgepakt.

08.57

Moeder en kind gewond na botsing in Elsendorp

Op de Elsendorpseweg in Elsendorp is een busje achterop een korte rij met drie stilstaande auto's gereden. Hoe het ongeval precies gebeurd is, is nog onduidelijk. Volgens een 112-correspondent zijn daarbij een vrouw en een kind gewond geraakt en met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van hun verwondingen is onduidelijk. Er liggen veel brokstukken op de weg. De weg is dan ook afgesloten.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
08.10

Overvallers op heterdaad betrapt

In Chaam heeft de politie vanochtend twee inbrekers op heterdaad betrapt. Het tweetal stond rond zes uur in een huis aan de Bredaseweg. "De inbrekers waren op dat moment nog in bezit van gestolen goederen", aldus wijkagenten op Instagram.

07.45

A59 deels gesloten

Op de A59 staat een tankwagen met pech bij knooppunt Hooipolder. Er zijn twee rijstroken gesloten richting knooppunt Zonzeel. Dat levert nu 45 minuten extra reistijd op. Naar verwachting is de weg rond negen uur weer vrij.

00.25

Brand in kamer bij zorginstelling

Bij een zorginstelling voor jongeren in Deurne is afgelopen nacht brand uitgebroken. De brand is ontstaan op de kamer van een van de bewoners. Medewerkers van de zorginstelling aan de Meester de Jonghlaan hadden de brand al geblust, voordat de brandweer ter plaatse was.

De bewoner van de kamer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle. Een tweede ambulance kwam ter plaatse om begeleiders te controleren nadat ze rook hadden ingeademd.

Het is niet bekend waar de brand door is ontstaan.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
22.12

Meisje (14) vermist

Een 14-jarig meisje uit Woudrichem wordt vermist, dat meldt de politie via Burgernet. Het meisje heeft lichtbruin halflang haar, draagt een bril en heeft een gezet postuur. Verder draagt ze een spijkerbroek met wijde pijpen, een jas met bontkraag en zwarte schoenen van Fila. Ook had ze een blauwe handtas bij zich. De politie vraagt mensen om uit te kijken naar het meisje en te bellen naar 112 als er tips zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!