Video

Kitty’s auto werd meegesleurd door vrachtwagen: 'Er is niets meer van over’

10 februari 2023 om 14:06 • Aangepast 18 februari 2023 om 02:03
nl
Wat een normale werkdag leek te worden voor Kitty Cozijnsen uit Rijen, werd vrijdag abrupt verstoord toen ze ontdekte dat haar auto total loss was. Een vrachtauto sleurde haar wagen tientallen meters mee vanaf de parkeerplaats. “Ik zat rustig thee te drinken voordat mijn dienst in de thuiszorg begon, toen een collega op de ramen klopte en vertelde wat er was gebeurd. Ik ben enorm geschrokken, wat een ellende.”
Profielfoto van Tom Berkers
Geschreven door

“Mijn collega was te laat en klopte op de ramen. Als grap gebaarde ik nog dat ze te laat was, maar toen zag ik dat ze in paniek aan het roepen was. Ze riep: "Kitty, Kitty, jouw auto".

"Van mijn auto was niets meer over."

Ik rende snel naar buiten en keek naar de plek waar mijn auto stond, maar daar was een leeg vak. Mijn collega liet me de auto om de hoek zien, maar daar was niets meer van over”, aldus een erg geschrokken Kitty.

De vrachtwagenchauffeur had niks in de gaten van de ravage die hij achterliet. “Mijn collega’s zijn erachteraan gelopen om hem te halen. De chauffeur schrok ervan dat hij het niet had opgemerkt. Hij dacht toen hij de bocht had gemaakt wel dat er iets niet helemaal goed was, maar hij had verder niets gemerkt.”

Kitty had haar auto geparkeerd in een parkeervak aan de Rembrandtlaan in Rijen. De vrachtauto sleurde 'm over het kruispunt de Mangrovelaan in. “Ik had de auto nog expres met mijn banden op de stoep geparkeerd, omdat hier vaak vrachtwagens over dit kruispunt komen om de Jumbo-supermarkt verderop de bevoorraden.”

"Er zijn al zoveel spiegels van auto's afgereden."

Buurtbewoners zijn er ook helemaal klaar mee, want het is niet de eerste keer dat een auto wordt beschadigd. “Het is een gevaarlijke situatie. Het is er erg druk en smal. Er zijn al zoveel spiegels van auto’s afgereden. Er moet snel iets gebeuren, want dit moet opgelost worden.”

Een woordvoerder van de Jumbo iets verder in de straat laat weten dat zij het vervelend vinden voor Kitty, en dat zij niet onbekend zijn met het probleem. “Het is niet de eerste keer dat een vrachtauto op dat kruispunt een andere auto raakt. Het is een erg druk en krap kruispunt midden in het centrum. Daarnaast zijn niet alle chauffeurs bekend in deze omgeving.”

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!