Liveblog

112-nieuws: twee gewonden na ongeluk • brand in meterkast van huis

16 februari 2023 om 18:47 • Aangepast 17 maart 2023 om 01:04
nl
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

18.43

Brand in meterkast van huis

In een huis aan de Klaproosstraat in Valkenswaard is vanavond brand uitgebroken. De brand woedde in de meterkast. De bewoner had de stekker van een frituurpan in het stopcontact gestoken, waarna er een klap klonk in de meterkast. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
18.32

Drie kwartier vertraging op A58

Op de A58 richting Tilburg is een ongeluk gebeurd tussen Oirschot en Moergestel. De linkerrijstrook is dicht. Verkeer krijgt te maken met zo'n drie kwartier vertraging.

Wachten op privacy instellingen...
18.00

Gereedschap op A27

Op de A27 ligt net voor de Merwedebrug een ijzeren stuk gereedschap.

Wachten op privacy instellingen...
17.54

Woningbrand Nuenen

In een huis aan de Akkerstraat in Nuenen is brand uitgebroken. De brand ontstond in de schoorsteen. De brandweer is aanwezig om het vuur te blussen.

17.21

File op A27

Op de A27 van Breda naar Gorinchem is een ongeluk gebeurd bij Hank. Verkeer moet rekening houden met zestien kilometer file en ruim vijftig minuten vertraging.

16.52

Twee gewonden na ongeluk

Twee mensen zijn gewond geraakt na een ongeluk op de Tienendreef in Valkenswaard. De slachtoffers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een auto en busje botsten op elkaar. De brandweer is aanwezig en de weg is afgesloten.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
16.22

Kapotte auto A58

Op de A58 van Breda naar Eindhoven staat tussen knooppunt De Baars en Oirschot een kapotte auto. De rechterrijstrook was dicht, wat leidde tot zo'n twintig minuten vertraging. Rond half vijf is de weg weer vrij.

15.44

Extra controles politie

De politie in Roosendaal controleert komende dagen extra op alcoholgebruik in het verkeer, in verband met carnaval.

Wachten op privacy instellingen...
14.53

Huizen ontruimd na gaslek Deurne

Tijdens werkzaamheden op het Martinetplein in Deurne is een gasleiding geraakt. De bewoners die dichtbij het lek wonen, zijn geëvacueerd en blijven tijdelijk in het cultureel centrum even verderop. Het is nog niet bekend, wanneer ze terug naar huis mogen. Monteurs van Enexis zijn aanwezig om het lek te dichten. Een ambulance is aanwezig, omdat twee mensen zich niet goed voelden.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
12.24

Vermiste man (64) in Tilburg terecht

De 64-jarige man die vermist werd in Tilburg, is inmiddels weer terecht. Dat laat de politie weten via een burgernetmelding.

12.16

Drugspand in Eindhoven gesloten

De gemeente Eindhoven heeft een huis aan de Lemmenslaan gesloten. De politie heeft daar een grote hoeveelheid softdrugs gevonden. Ook lagen er spullen die gebruikt worden voor de handel van die drugs, zoals weegschalen en sealzakken. Het huis wordt voor drie maanden gesloten.

11.51

Agent herkent brandstichter

De politie heeft een 50-jarige Tilburger opgepakt, die dinsdagnacht een aantal scootmobielen en fietsen in brand zou hebben gestoken aan het Lieve Vrouwenplein. Een agent herkende hem op de bewakingsbeelden. Daarop was te zien hoe de man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, de brand aanstak.

De politie verspreidde woensdagavond een Burgernetmelding. Aan de hand daarvan werd de man snel gevonden. Hij zit nog vast en wordt verhoord. Ook wordt onderzocht of hij verplichte hulp nodig heeft.

11.46

A58 weer vrij na ongeluk

Op de A58 van Breda naar Tilburg is bij knooppunt De Baars een auto over de kop geslagen. Verkeer kon een poos alleen langs de vluchtstrook verder rijden. Daardoor ontstond een behoorlijke file. Rond kwart over één was de weg weer vrij.

Wachten op privacy instellingen...
11.05

Vermiste jongen (14) in Boxtel terecht

De 14-jarige jongen die vermist werd in Boxtel, is inmiddels weer terecht. Dat laat de politie weten via Burgernet. "Dankzij Burgernetdeelnemers is de vermiste jongen gevonden."

10.56

Treinverkeer Den Bosch-Oss hervat

Het treinverkeer tussen Den Bosch en Oss is weer hervat, na de aanrijding van vanochtend.

09.58

Moldaviër (26) opgepakt na steekpartij

De politie heeft woensdagavond een 26-jarige man uit Moldavië opgepakt in de buurt van een camping aan de Noordhoekstraat in Schaijk. Hij zou eerder die avond een 47-jarige Oekraïner hebben gestoken. Die raakte daarbij gewond aan zijn arm. De Moldaviër bleek onder invloed van alcohol.

09.27

Ook spoorproblemen Roosendaal-Dordrecht

Ook tussen Roosendaal en Dordrecht rijden even geen treinen. Daar wordt een reparatie aan het spoor uitgevoerd. De NS verwacht dat rond 10 uur de problemen verholpen zijn.

08.41

Geen treinen Den Bosch-Oss

Na een aanrijding op het spoor rijden er tijdelijk geen treinen tussen Den Bosch en Oss. De NS verwacht dat dit tot ongeveer kwart voor 12 zal duren.

Wachten op privacy instellingen...
08.21

Opnieuw stropers opgepakt

De politie heeft woensdagochtend nog eens drie mannen aangehouden, die afgelopen oktober betrokken zouden zijn geweest bij een strooptocht. Het gaat om mannen uit Mill (45), Heesch (46) en Wanroij (44). Wat hun rol precies is geweest, is onduidelijk.

Op 17 oktober werden in het buitengebied van Mill al vier stropers gearresteerd, nadat agenten onder meer een zak met vijftien dode hazen in een auto vond. Die zouden zijn verscheurd door hazewindhonden.

LEES OOK: 15 hazen verscheurd door hazewindhonden, vluchtende stropers rammen auto

Op de achterbank lagen 15 gedode hazen (foto: politie).
Op de achterbank lagen 15 gedode hazen (foto: politie).
07.21

A67 weer vrij

Op de A67 stond een tijdje een file, nadat een auto op de middenberm stil kwam te staan. De vertraging liep op het hoogtepunt op tot ongeveer een half uur. Rond tien over half acht werd de weg weer vrij gegeven.

Wachten op privacy instellingen...
21.42

Schoorsteen in brand

Bij een vrijstaand huis aan de Zoggelsestraat in Heesch is vanavond brand uitgebroken. Het vuur ontstond in de schoorsteen en sloeg al snel over naar het dak. Het huis raakte zwaar beschadigd. De bewoners waren thuis toen de brand uitbrak en zijn niet gewond geraakt. De brandweer was aanwezig met twee blusvoertuigen, twee waterwagens en een hoogwerker.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision
20.22

Twee gewonden na ongeluk

Op de Vierbundersweg in Dongen is rond half acht een ongeluk gebeurd. Twee auto's botsten op elkaar. De ravage is groot. Verspreid over zo'n tachtig meter weg liggen brokstukken. Beide bestuurders raakten licht gewond. De politie heeft de weg deels afgesloten.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!