En we hossen door! Dit kun je vandaag verwachten in Roeptoetgat

20 februari om 07:30 • Aangepast 28 februari om 02:00
nl
Ben je het hossen nog niet me? Sluit dan ook deze maandag aan in de polonaise! Moet je weer werken, maar wil je het carnavalsgevoel toch vasthouden? Geen probleem! Je kunt alles volgen bij ons op radio, tv en online. Het Brabants Buske rijdt door de hele provincie, we zijn bij de leukste feesten en zenden live uit vanuit het Fijnfisjenie Café, de gezelligste dorpskroeg van Roeptoetgat!
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Optocht Prinsenbeek
Vanaf twee uur 's middags is de optocht door Boemeldonck (Prinsenbeek) op tv en online te zien. Deze optocht is ook terug te kijken op Roeptoetgat.nl en Facebook.

Fijnfisjenie Café
Naast de optocht zenden we vanuit Roeptoetgat, zoals Omroep Brabant deze dagen heet, op tv en online live beelden vanuit het Fijnfisjenie Café uit waar Jordy Graat en Christel de Laat samen met carnavalsartiesten en bezoekers een feestje bouwen. Tijdens de uitzending kun je jouw berichten, foto's en video's insturen voor onze tickertape.

Carnavalshart
Van vijf uur tot kwart voor zes 's middags is op tv dagelijks een uitzending van het programma Carnavalshart te zien. Hierin krijg je ontroerende, hartverwarmende, vrolijke en muzikale verhalen te horen uit het zuidelijke hart van carnavalsland. Bekijk hier de uitzending van Carnavalshart.

Kruikenstad in Koor
Roeptoetgat zendt Kruikenstad in Koor ook dit jaar live uit. Het meezingevenement vindt plaats op de Heuvel in Tilburg. Maandagavond vanaf elf over acht 's avonds kun je thuis meezingen met de grootste hits en klassiekers. Niet tekstvast? Geen probleem: alles wordt ondertiteld! Bekijk hier de uitzending van Kruikenstad in Koor

Dweilradio
Ook op de radio is het 24 uur per dag carnaval. De radioverslaggevers rijden heel de provincie door in een auto met een groter roeptoeter op het dak. Daarmee brengen we de sfeer vanuit de provincie. We draaien uiteraard carnavalsmuziek en spelen tal van spelletjes. Daarnaast komen er gasten langs in de studio en zijn er live-optredens. Tussen twaalf uur en half twee 's middags hoor je Graat en De Laat. Hier luister je 24 uur per dag naar Dweilradio.

Wil je anderen online laten zien hoe jij plezier aan het maken bent? Deel je foto met #fijnfisjenie en maak kans om hem terug te zien op tv of social media van Roeptoetgat.

Carnaval beleef je in Roeptoetgat! Volg alles over carnaval op www.roeptoetgat.nl.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone