Iets beter carnavalsweer, maar nog steeds weinig zon

20 februari 2023 om 08:45 • Aangepast 1 maart 2023 om 02:01
nl
"Carnaval valt wat weer betreft niet helemaal gunstig dit jaar", zegt ook Wouter van Bernebeek van Weerplaza. Vorige week was het nog geregeld zonnig, maar tijdens deze feestperiode is het grijs met een druppeltje regen. Er komt wel zonniger weer, maar pas aan het eind van de week.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Deze maandag wordt het volgens de weerman van Weerplaza wel wat beter dan afgelopen weekend. "Er staat een stevige wind, maar het is wel zacht. 's Middags komen we uit op 12 graden. Het is ook overwegend droog, met in de loop van de dag misschien ook wat zon. Maar overwegend blijft het toch wel grijs."

Motregen verwacht hij niet. "Ik denk dat het op de meeste plaatsen droog blijft. Ook dinsdag, maar met iets minder wind. Het wordt dan 11 of 12 graden."

Temperatuur naar beneden
Woensdag wordt volgens Wouter een mindere dag. "Dan gaat het vooral in de middag en avond een tijdje regenen, maar de temperatuur verandert heel weinig."

Vanaf donderdag is er veel meer zon en het weekend wordt droog. "Dan gaat de temperatuur wel een aantal graden naar beneden. Overdag naar zo'n 6 of 7 graden en in de nachten kan het een graadje vriezen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!