We gaan vrolijk verder! Dit kun je vandaag verwachten in Roeptoetgat

21 februari 2023 om 08:30 • Aangepast 1 maart 2023 om 02:04
nl
Geniet ervan nu het nog kan! De laatste dag van carnaval is aangebroken, maar daar gaan we in Roeptoetgat nog even volop van genieten! Je kunt alle carnavalsfestiviteiten bij ons volgen op radio, tv en online. Het Brabants Buske rijdt door de hele provincie, we zijn bij de leukste feesten en zenden live uit vanuit het Fijnfisjenie Café, de gezelligste dorpskroeg van Roeptoetgat!
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Vanaf tien uur 's ochtends is de optocht door Kielegat (Breda) op tv en online te zien. Deze optocht is ook terug te kijken op Roeptoetgat.nl en op YouTube. De optocht door Krabbegat (Bergen op Zoom) zenden we vanaf kwart voor twee 's middags op Facebook uit.

Fijnfisjenie Café
Naast de optocht zenden we vanuit Roeptoetgat, zoals Omroep Brabant deze dagen heet, op tv en online live beelden vanuit het Fijnfisjenie Café uit waar Jordy Graat en Christel de Laat samen met carnavalsartiesten en bezoekers een feestje bouwen. Tijdens de uitzending kun je jouw berichten, foto's en video's insturen voor onze tickertape.

Van twee tot vier 's middags is de herhaling te zien van Kruikenstad in Koor en van vijf uur tot kwart voor zes 's middags is op tv weer een uitzending van het programma Carnavalshart te zien. Hierin krijg je ontroerende, hartverwarmende, vrolijke en muzikale verhalen te horen uit het zuidelijke hart van carnavalsland. Bekijk hier de uitzending van Carnavalshart.

Dweilradio
Ook op de radio is het 24 uur per dag carnaval. De radioverslaggevers rijden heel de provincie door in een auto met een grote roeptoeter op het dak. Daarmee brengen we de sfeer vanuit de provincie ten gehore. We draaien uiteraard carnavalsmuziek en spelen tal van spelletjes. Daarnaast komen er gasten langs in de studio en zijn er live-optredens. Tussen twaalf uur en half twee 's middags hoor je Graat en De Laat. Hier luister je ook 24 uur per dag naar Dweilradio.

Wil je anderen online laten zien hoe jij plezier aan het maken bent? Deel je foto met #fijnfisjenie en maak kans om hem terug te zien op tv of social media van Roeptoetgat.

Carnaval beleef je in Roeptoetgat! Volg alles over carnaval op www.roeptoetgat.nl.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!