Massale vechtpartij: 25 carnavalsvierders met elkaar op de vuist in Rijen

22 februari 2023 om 13:19 • Aangepast 2 maart 2023 om 02:00
nl
Bij een vechtpartij in Rijen waren dinsdagavond zo'n 25 mensen betrokken. De ruzie ontstond nadat iemand in de Regentenstraat een vlag van een gevel trok en er mee door de straat ging lopen. Een aantal betrokkenen liep volgens de politie lichte verwondingen op. Eén vechtersbaas werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Uiteindelijk hield de politie twee verdachten aan voor betrokkenheid bij de vechtpartij. Het gaat om mannen uit Rijen van 19 en 25 jaar. Eén van hen bleek ook een aantal zakjes drugs bij zich te hebben.

De ruzie ontstond toen degene die de vlag van de gevel haalde, daarop door iemand werd aangesproken. Over en weer werd er al snel geduwd en geslagen. Al vechtend belandde de groep vechtersbazen, zo'n dertien man sterk, op een oprit waar een aantal mensen carnaval stond te vieren. Ook die groep, zo'n twaalf man sterk, raakte vervolgens verwikkeld in de commotie.

Twee mensen hebben uiteindelijk aangifte gedaan. De vechtpartij trok volgens de politie nogal wat bekijks. Ze vermoedt dan ook dat er omstanders zijn die een en ander gefilmd hebben. De politie zou die beelden graag bekijken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!