PSV verlengt contract aanvaller Bakayoko tot 2026

27 februari 2023 om 19:47 • Aangepast 8 maart 2023 om 02:01
nl
PSV heeft het contract van de Belg Johan Bakayoko opengebroken en verlengd tot de zomer van 2026. De 19-jarige aanvaller verruilde in 2019 Anderlecht voor PSV en is bezig aan zijn eerste volledige seizoen in het eerste elftal.
Profielfoto van ANP
Geschreven door
ANP

"We willen deze jonge speler, met veel internationale potentie, graag verder ontwikkelen voor de club", zei algemeen directeur Marcel Brands over de verlenging. PSV nam onlangs afscheid van twee andere aanvallers: Cody Gakpo en Noni Madueke.

Bakayoko kon deze winter volgens PSV rekenen op de interesse van Paris Saint-Germain, maar Bakayoko wilde liever in Eindhoven blijven. "Ik wil hier kampioen worden", zei hij. "Dit contract geeft aan dat de club vertrouwen in mij heeft. Ik ben enorm trots."

Dit seizoen kwam Bakayoko in dertien competitiewedstrijden tot vier doelpunten. Dit seizoen kwam Bakayoko, die op 8 februari van vorig jaar zijn debuut maakte in het eerste elftal, in dertien competitiewedstrijden tot vier doelpunten. Zondag gaf hij in de met 3-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Twente twee assists.

PSV staat vierde in de Eredivisie en heeft 6 punten achterstand op koploper Feyenoord. Donderdag nemen de Eindhovenaren het in de kwartfinales van de beker op tegen ADO Den Haag.

LEES OOK: Deadline Day: PSV weigert miljoenenbod op Bakayoko, Depay gepolst

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!