Video

Beelden van schietpartij Roosendaal op klaarlichte dag, gewonde 19 jaar oud

4 maart 2023 om 09:40 • Aangepast 21 maart 2023 om 12:12
nl
De schietpartij van vrijdagmiddag in de Philipslaan in Roosendaal is door een buurtbewoner gefilmd. Te zien is hoe een paar mensen elkaar te lijf gaan. Ook wordt er meerdere keren geschoten. Het slachtoffer, een 19-jarige Roosendaler, raakte niet levensbedreigend gewond.

De buurtbewoner filmt het incident vanaf zijn balkon. "Oh, oh, oh", roept hij, wanneer hij ziet dat er een wapen wordt getrokken. Daarna klinken er drie schoten. Meerdere mensen stappen in twee zwarte en witte auto’s en gaan er snel vandoor. In de video is op de achtergrond de politie al te horen. Ondanks een grote inzet van de politie was er zaterdagochtend nog geen verdachte aangehouden.

De schietpartij vond vrijdagmiddag rond kwart over vier plaats. Eén man werd meerdere keren in zijn zij geschoten. “Het is een heftig incident”, zegt een woordvoerder van de politie. Het filmpje van de schietpartij gaat rond op social media. "Wij kennen het filmpje ook. We nemen het mee in het onderzoek."

Politiehelikopter
De politie heeft in de buurt met getuigen gesproken. Ook werd er een politiehelikopter ingezet om beelden te maken van de plaats van het misdrijf.

Aan het Zeggeveld, zo’n twee kilometer van de Philipslaan, is een zwarte Audi gevonden die betrokken zou zijn bij de schietpartij. Die is in beslag genomen.

Sporen veiliggesteld
Op de locatie van de schietpartij is uitgebreid onderzoek gedaan. Daarbij zijn verschillende sporen veiliggesteld.

LEES OOK: Man gewond bij schietpartij in Roosendaal

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!