Liveblog

112-nieuws: auto verwoest door brand • bestelbus botst tegen auto

4 maart 2023 om 14:38 • Aangepast 14 maart 2023 om 02:03
nl
In dit liveblog hielden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

15.30

Bestelbus botst tegen auto in Lierop

Op de Lungendonk in Lierop zijn vanmiddag een bestelbus en een auto tegen elkaar gebotst. De bestuurder van de auto is in een ambulance onderzocht. Het is niet duidelijk of de bestuurder mee naar het ziekenhuis is gegaan. Een bergingsbedrijf heeft de bestelauto en de auto opgehaald.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
14.34

Auto volledig verwoest door brand

Een auto is vannacht volledig in de as gelegd door een brand. Dat gebeurde aan de Baffinstraat in Geldrop. De brandweer bluste het vuur, maar wist de wagen niet te redden. De politie is een buurtonderzoek begonnen en vermoedt dat er sprake is van brandstichting.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
11.14

Overvaller bedreigt winkelpersoneel met mes

Een man heeft gisteravond rond zes uur geprobeerd een winkel te overvallen aan de Westermarkt in Tilburg. Hij bedreigde het personeel met een mes, maar ging er uiteindelijk zonder buit vandoor. Het gaat om een blanke man van ongeveer 17 jaar oud. Hij zou ongeveer 1,80 meter lang zijn en droeg een zwarte Nike jas en een zwarte trainingsbroek, zwarte handschoenen en zwarte schoenen. Hij sprak vloeiend Nederlands.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
11.11

Ongeluk op A16

De rechter rijstrook van de A16 van Breda richting Rotterdam werd vanochtend rond elf uur enige tijd afgesloten na een ongeluk bij de afrit Dordrecht. Ook de afrit ging dicht. Dit leidde rond twaalf uur tot een negen kilometer lange file vanaf Zevenbergschen Hoek. De vertraging bedroeg iets meer dan vijftien minuten. In het begin van de middag werden de afgesloten rijstrook en afrit weer vrijgegeven.

10.59

Agressieve winkeldief

Een 28-jarige vrouw is gisteravond aangehouden nadat ze met een kinderwagen vol spullen zonder te betalen langs de kassa liep bij een supermarkt aan de Westermarkt in Tilburg. Oplettende winkelmedewerkers hielden haar tegen. Die mishandelde ze vervolgens.

09.06

Koolmonoxide in huis Oisterwijk

Iemand is gisteravond onwel geworden in een huis aan de Poststeeg in Oisterwijk. Daar hing 's avonds laat een flinke concentratie koolmonoxide. Hulpdiensten rukten massaal uit. In het huis bevonden zich meerdere mensen. Het onwel geworden slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Andere betrokkenen werden op de binnenplaats van het appartementencomplex behandeld. De brandweer deed diverse metingen. Er bleek vorige maand onderhoud te zijn gepleegd aan de ketel. Sindsdien zouden de bewoners klachten hebben.

07.46

Steekpartij in Tilburg

Bij een steekpartij in een huis in de Alpenlaan in Tilburg is vanochtend vroeg een man gewond geraakt. Kort na de steekpartij is in het huis een andere man, de bewoner, aangehouden en vastgezet. Die is naar een politiebureau gebracht. Het slachtoffer - een bekende van de verdachte - is door ambulancemedewerkers behandeld en hoefde niet naar een ziekenhuis gebracht te worden. De politie heeft twee messen in beslag genomen.

De politie nam na de steekpartij in Tilburg twee messen in beslag (foto: Jack Brekelmans.SQ Vision).
De politie nam na de steekpartij in Tilburg twee messen in beslag (foto: Jack Brekelmans.SQ Vision).
05.49

Automobilist racet door Etten-Leur

Een automobilist is gisteravond aangehouden nadat hij op de Bredaseweg bij Etten-Leur met een snelheid van 110 kilometer per uur door de bebouwde kom racete. Tot verbijstering van de politie. "Werkelijk onverantwoord!" Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd en de bestuurder krijgt een proces-verbaal.

Wachten op privacy instellingen...
23.51

Brand achter voormalig tankstation in Boxtel

Achter het voormalige Esso-tankstation aan de Brederodeweg in Boxtel vatte gisteravond een hoopje afval vlam. De brandweer kon het vuur snel doven en de restanten werden met een riek uit elkaar getrokken. Het afval werd vervolgens nog eens goed nat gemaakt waarna de brandweer terugkeerde naar de kazerne.

De brandweer doofde het vuur achter het tankstation in Boxtel (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
De brandweer doofde het vuur achter het tankstation in Boxtel (foto: Sander van Gils/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!