Video

Vader, moeder en twee kinderen (10 en 13) komen om bij ongeluk op A59

11 maart 2023 om 11:26 • Aangepast 21 maart 2023 om 02:04
nl
Bij het ongeluk dat vrijdagavond plaatsvond op de A59 bij Sprang-Capelle zijn een 10-jarig meisje, haar 13-jarige broer en hun 46-jarige vader en moeder uit Raamsdonksveer om het leven gekomen. Volgens omstanders konden ze niet gered worden omdat de deuren van hun auto op slot waren.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde rond kwart over negen. Hier waren vier auto’s en één vrachtwagen bij betrokken. Een van de auto’s vatte vlam. Hier zaten de vier mensen in die om het leven kwamen.

Drank en drugs
Een van de automobilisten die bij het ongeluk betrokken was, is lichtgewond naar een ziekenhuis gebracht. Daar bleek uit een blaas- en speekseltest dat de man vermoedelijk te veel gedronken had en drugs had gebruikt. Het gaat om een 33-jarige man uit Zevenbergschen Hoek. Wat precies zijn rol is geweest bij het ongeluk wordt onderzocht.

De weg was tot negen uur zaterdagochtend afgezet voor hulpverlening en politieonderzoek. Er werd onder meer met een politiehond langs de snelweg gezocht. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt uitgezocht door verkeersspecialisten en het team forensische opsporing van de politie.

LEES OOK: Vier mensen overleden bij ongeluk op A59, weg vrijgegeven

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!