Yvon Jaspers over haar gewonde hond Tommy: 'De schrik zit er goed in'

27 maart 2023 om 10:31 • Aangepast 4 april 2023 om 02:00
nl
Yvon Jaspers heeft haar volgers op Instagram bijgepraat over haar hond Tommy. De reu werd vrijdag toen ze hem uitliet, flink te grazen genomen door een andere hond. "De kritieke eerste vier dagen zijn nog niet voorbij", zo schrijft de presentatrice. Tommy is ook bekend van het datingprogramma Boer Zoekt Vrouw.
Profielfoto van Corné VerschurenProfielfoto van ANP
Geschreven door

"De schrik zit er hier goed in", schrijft de Boer Zoekt Vrouw-presentatrice. "Wij tobben het hele weekend met ellendige verwondingen, antibiotica, medicijnen, nachtelijk spoken... Van deze hond wordt zo ongelooflijk veel gehouden door zoveel mensen."

Jaspers bedankt iedereen voor de steun die ze de afgelopen dagen heeft ontvangen. Momenteel ligt Tommy vooral thuis onder de tafel te herstellen.

Tommy is sinds 2016 in het populaire KRO-NCRV-programma te zien.

De 11-jarige hond lag elf weken geleden ook al in de lappenmand om te herstellen van een operatie. Die had hij nodig nadat hij tijdens het stoeien zijn kniebanden had gescheurd. Ook zijn meniscus bleek verbrijzeld. Het betekende dat de hond niet mee kon naar de draaidagen voor het komende seizoen van Boer Zoekt Vrouw.

Hond van Yvon Jaspers aangevallen (Foto: Instagram).
Hond van Yvon Jaspers aangevallen (Foto: Instagram).
Verwondingen van hond Tommy (Foto: Instagram)
Verwondingen van hond Tommy (Foto: Instagram)

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.