Politie onderzoekt doodsoorzaak overleden baby

1 april 2023 om 14:50 • Aangepast 13 april 2023 om 02:03
nl
De politie onderzoekt het overlijden van een zeven weken oude baby in Breda. Het jongetje overleed vrijdag in het ziekenhuis in Rotterdam. De politie houdt rekening met een onnatuurlijke dood, maar alle scenario's zijn nog open.
Profielfoto van Loïs Verkooijen
Geschreven door

Het forensische team van de recherche was zaterdagochtend urenlang in het ouderlijk huis aan de Vestkant in Breda. Zij zochten naar sporen die erop wijzen dat er geweld zou zijn gebruikt. Of er ook echt sporen zijn gevonden is nog niet duidelijk.

Babyshower
De buren kunnen zich niet voorstellen dat de ouders van de baby iets met de dood te maken hebben. "Het zijn stikgoede mensen", zegt een buurman. "Ze hebben goed contact met iedereen in de buurt." Het zou gaan om een stel van in de dertig. Ze hebben samen nog twee andere kinderen.

Een 65-jarige vrouw die ook in de buurt woont, vindt het logisch dat de recherche onderzoek doet. "Maar ik kan niet geloven dat ze het kind zelf iets hebben aangedaan. Mijn kleindochter gaat met hun dochter om. Ze waren heel trots op het kindje."

Vanmiddag zou eigenlijk een babyborrel zijn bij de ouders thuis, om de geboorte van het kindje te vieren.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!