Liveblog

112-nieuws: politieonderzoek op dak tankstation • auto op de kop

2 april om 22:27 • Aangepast 13 april om 02:05
nl
In dit liveblog hielden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

21.47

Ree overleden en motorrijders gewond

Een ree is vanavond om het leven gekomen op de Van Coehoornweg in Oirschot. Het dier stak de weg over en een motorrijder kon de ree niet meer ontwijken. Door de harde klap overleed het dier. De man en vrouw die op de motor zaten, raakten allebei gewond. Door de klap belandde de vrouw deels in een sloot. Omstanders haalden haar eruit en waarschuwden de hulpdiensten. De weg werd afgesloten.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
19.35

Treinverkeer tussen Tilburg en Eindhoven hervat

Er rijden weer treinen tussen Tilburg en Eindhoven. Eerder vanmiddag was daar nog een aanrijding, waardoor het treinverkeer werd stilgelegd.

18.08

Motorrijder crasht en raakt gewond

Een motorrijder is vanmiddag in Drunen in een bocht de macht over het stuur verloren en ten val gekomen. De man raakte gewond en moest naar het ziekenhuis. Zijn motor is door een bergingsbedrijf meegenomen.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
17.23

Vader en zoon gewond na vechtpartij jongeren

Een vader (40) en zoon (17) zijn vannacht in Breda mishandeld door een groepje jongeren. Zij moesten in het ziekenhuis worden behandeld met verwondingen in het gezicht. Twee mannen uit Zevenbergen (22 en 23) zijn opgepakt.

LEES MEER: Jongeren schoppen en slaan vader (40) en zoon (27)

16.43

Inbraak tankstation: onderzoek op het dak

De politie is vandaag een onderzoek gestart na een inbraak bij een tankstation aan de Standerdmolen in Oud Gastel. De brandweer helpt een handje. Via een hoogwerker konden specialisten van de forensische opsporing het dak op. Daar keken zij of er sporen waren. Onduidelijk is inbrekers iets hebben meegenomen.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
16.31

Auto op de kop in Leende

Op de Oostrikkerdijk in Leende is vanmiddag een auto over de kop gevlogen en tegen een zuil tot stilstand gekomen. In de auto zaten jongeren, van wie er een is nagekeken door ambulancepersoneel.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
15.46

Geen treinen tussen Tilburg en Boxtel door aanrijding

Tussen Tilburg en Boxtel is op het spoor een aanrijding gebeurd. Hierdoor is het treinverkeer stilgelegd. Dit duurt waarschijnlijk tot ongeveer kwart over acht vanavond, meldt de NS. Er rijden stopbussen.

15.23

Winkeldief duwt klant en loopt weg uit supermarkt

Een klant van een supermarkt in Halsteren is vanmiddag lichtgewond geraakt, toen hij een winkeldief de weg probeerde te versperren. De dief probeerde twee grote tassen met dure producten te stelen, toen een klant hem tegenhield bij de uitgang. Er ontstond een worsteling waarbij de klant werd geduwd. De dief is uiteindelijk zonder gestolen spullen te voet vertrokken.

10.45

Scooterrijder aangehouden na ongeluk

Een 21-jarige Bredanaar (21) is gisteravond na een ongeluk op de Salesdreef in Breda aangehouden vanwege rijden onder invloed. Hij rook naar alcohol en kon niet goed op zijn benen staan. Hij weigerde mee te werken aan een ademtest of bloedproef en beledigde en bedreigde de politieagenten. Bij het ongeluk was geen ander verkeer betrokken.

Wachten op privacy instellingen...
21.30

Auto botst op tractor bij wegversmalling

Bij een wegversmalling op de Midbuulweg in Budel botste gisteravond een auto op een tractor. De automobilist maakte een inschattingsfout en raakte de tegemoetkomende tractor frontaal. De bestuurder van de auto is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet naar een ziekenhuis gebracht te worden. Bergers sleepten zowel de beschadigde tractor als de auto weg.

21.08

Overval Poolse supermarkt Eindhoven

In een Poolse supermarkt aan de Geldropseweg in Eindhoven vond gisteravond een overval plaats. Dit gebeurde iets voor halfnegen. Niemand raakte gewond. Of er iets is buitgemaakt, is niet bekendgemaakt. De politie onderzoekt de zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone