Paaspopbeveiligers pakken zakkenroller, 9 telefoons gevonden op hotelkamer

9 april 2023 om 11:43 • Aangepast 18 april 2023 om 02:00
nl
Beveiligers van Paaspop hebben zaterdagavond op het festivalterrein een 47-jarige Roemeen op heterdaad betrapt op zakkenrollen. De man werd overgedragen aan de politie die hem heeft aangehouden. Hij was druk bezig geweest, want op zijn hotelkamer werden negen mobiele telefoons gevonden.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Een van de slachtoffers vertelt aan Omroep Brabant: "Via Zoek Mijn iPhone zag ik mijn telefoon opduiken aan de Koningsweg in Den Bosch. Ik ben daarheen gegaan maar ik kon de telefoon niet vinden."

Bij een koffietentje in de buurt hoorde ze dat ze al de tweede of derde was die op zoek was naar haar telefoon. Toen was dus al wel duidelijk dat het ging om een zeer actieve dief.

Op zoek naar eigenaren
"We doen ons best om alle gevonden telefoons terug te bezorgen bij de rechtmatige eigenaren. We hebben ze nog niet allemaal gevonden", zegt de politie die daarom een oproep doet om aangifte te doen.

Het gedupeerde slachtoffer in ieder geval blij dat haar telefoon terug is. "Ik kan 'm ophalen bij de politie in Boxtel."

Sinds de start van het festival zijn 14 aangiften van zakkenrollen gedaan, meldt de politie. "Geniet van Paaspop, maar let op je spullen."

Bij de organisatie Paaspop was zondagochtend niemand bereikbaar voor een reactie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!