Video

Corso Zundert, Lekker Opstaan en Undiemeister winnen Beste Commercial 2022

12 april 2023 om 09:26 • Aangepast 21 april 2023 om 02:00
nl
Zundert, Schijndel en Mierlo, daar zijn de awards voor de Beste Commercial 2022 naartoe gegaan. Acteur en presentator Patrick Stoof reikte in 3 categorieën de publieksprijzen uit, waar massaal op is gestemd. Corso Zundert heeft de beste online reclame , Lekker Opstaan wint in de categorie ‘televisie’ en de boxershortfabrikant Undiemeister wordt eerste met hun radiocommercial.
Profielfoto van Jeremy KesselerProfielfoto van Mylene Emmen
Geschreven door

De verkiezing voor de beste Brabantse reclame is in het leven geroepen om kijkers actief te betrekken bij reclame. Humor wordt daarbij gewaardeerd. “Degene die de spot hebben ingesproken hebben zelf zo moeten lachen, tot broekplassen toe”, zegt Terence Schuurmans van Lekker Opstaan over hun winnende televisiespot. “We moesten schapen inhuren bij een castingbureau, want blijkbaar mag je schapen uit de buurt niet zomaar filmen.”

Lennart Schrauwen van Corso Zundert is trots op alle buurtschappen, die samen het jaarlijks evenement mogelijk maken. “Ruim 7.000 makers dragen echt ons bloemencorso. Zij zijn het corso. Deze award is dan ook voor al hun inzet.”

Beloning
De verkiezing Beste Commercial werd voor de derde keer georganiseerd, en bestaat omdat Omroep Brabant vindt dat goede reclame gezien en beloond mag worden. De makers doen hun best om voor kijkers leuke en pakkende reclames te maken. Bovendien zijn de reclame-opbrengsten hard nodig om die typisch Brabantse programma’s te kunnen maken.

De winnende spots bekijk en beluister je op bestecommercial.nl.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!