De natuur in met de podwalk van boswachter Frans Kapteijns

15 april 2023 om 19:00 • Aangepast 25 april 2023 om 02:01
nl
Er valt ontzettend veel te genieten van de Brabantse natuur. Maar veel Brabanders hebben geen idee wat ze tegenkomen. Waarom groeit deze boom juist hier? Wat staat daar voor kleurige plant? Met welk eng dier zou je hier ineens oog in oog kunnen staan? Allemaal vragen waar boswachter Frans Kapteijns een antwoord op heeft. Vanaf nu kun je Frans altijd met je meenemen de natuur in, wanneer je maar wil.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Iedere maand komt er namelijk een nieuwe podwalk met Frans Kapteijns online waarin Frans samen met Omroep Brabant-presentator Kristian Westerveld een wandeling maakt in een van de bijzondere natuurgebieden die Brabant rijk is.

Je kunt precies de route volgen die Frans heeft bedacht zodat je de meest bijzondere plekjes krijgt te zien. Ondertussen vertelt Frans je niet alleen van alles over de natuur maar ook over de geschiedenis van het gebied.

In de eerste aflevering neemt Frans je mee door het gebied de Oisterwijkse Bossen en Vennen, te beginnen vanaf het parkeerplaatsje aan de Heisteeg. De komende maanden komen ook de Pettelaer, de Moerputten, Huis ter Heide en Groot Speijck aan de beurt.

Wachten op privacy instellingen...

Meer podcasts vind je op omroepbrabant.nl/podcast

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!