Drugslab ontmanteld in woonwijk in Tilburg, drie mensen opgepakt

18 april 2023 om 19:36 • Aangepast 29 april 2023 om 02:00
nl
In een huis aan de Juralaan in Tilburg is dinsdagmiddag een amfetamine-lab ontdekt. Het huis staat middenin een woonwijk. Er zijn drie mannen uit Tilburg (52), Gilze (50) en Oss (33) aangehouden.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

De straat werd afgezet voor onderzoek en de ontmanteling van het lab.

De politie stuitte bij toeval op het drugslab in het huis. Agenten gingen namelijk naar het huis om een bewoner aan te houden in een ander lopend onderzoek. Op de zolder werd vervolgens een amfetaminelab aangetroffen. Daarop zijn nog twee andere mensen aangehouden die in de woning waren.

De buurman is een dag later nog altijd geschrokken. Geschrokken omdat er een drugslab naast hem zat maar ook omdat hij dit totaal niet had verwacht van zijn buurman.

"Het was halftwee toen ik opeens een hele harde klap hoorde. Politie, politie, werd er geschreeuwd. Ik liep naar buiten en ik zag dat de deur werd ingetrapt." De buurman dacht in eerste instantie dat het nepagenten waren. "Ik had hier geen politie verwacht bij mijn buurman." De opgepakte man wordt omschreven als een vriendelijke en behulpzame man.

De politie vroeg aan hem of hij een bepaalde persoon kende, want die werd gezocht. "Maar van hem had ik nog nooit gehoord. Toen de politie niet wegging had ik door dat er meer aan de hand was. Via Omroep Brabant moest ik lezen dat er een drugslab naast mij zat. Ik ben daar enorm van geschrokken."

Foto: politie
Foto: politie
Wachten op privacy instellingen...
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!