Video

Serie met Frank Lammers in première op nieuwe streaming-app Brabant+

3 mei om 12:29 • Aangepast 12 mei om 02:01
nl
Omroep Brabant komt als eerste regionale omroep van Nederland met een gratis app waarmee het complete video-aanbod van de omroep on demand is te zien: Brabant+. De start van de streaming-app betekent ook de primeur van de speciaal voor Brabant+ gemaakte serie ‘Ministerie van Brabantse Zaken’ met Frank Lammers.
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

Met de nieuwe app, vergelijkbaar met diensten als Netflix en NPO Start, kijk je gratis en reclamevrij, waar en wanneer je wilt, naar series van Brabantse bodem. Ook kun je met de app live tv kijken en naar Omroep Brabant radio luisteren.

Omroep Brabant-hoofdredacteur Renzo Veenstra: “Met de app spelen we in op de behoefte van onze kijkers om zelf te bepalen wanneer ze wat willen zien. Maar we willen ook nieuwe kijkers enthousiast maken voor onze programma's. Het gaat om bekende titels, spannende én ontspannende series, interessante documentaires en natuurlijk veel Brabantse gezelligheid."

Frank Lammers onderzoekt Brabantse problemen
De serie ‘Ministerie van Brabantse Zaken’ met acteur Frank Lammers is speciaal gemaakt voor Brabant+ en is alleen daar te zien. Veenstra: “In de serie maakt Frank Lammers korte metten met grote Brabantse problemen als stikstof, droogte, drugs, wonen en ontkerkelijking. Dit doet hij uiteraard op z’n Franks en met zijn eigen, onnavolgbare humor."

Veenstra is trots op de lancering. "Als modern mediabedrijf kijken we altijd naar mogelijkheden. We lopen, als het even kan, graag voorop met nieuwe ontwikkelingen. En ja, we zijn er zeker trots op als eerste regionale omroep een compleet video-aanbod on demand in een app aan te kunnen bieden. Een aanbod dat zal blijven groeien en waar we in de toekomst ook content van anderen aan toe zouden kunnen toevoegen. Zolang het maar Brabants is."

Downloaden
De app is beschikbaar op smartphone en tablet. Smart TV volgt later. De app is beschikbaar in de Google Play Store (voor Android-toestellen) en in de Apple Store (voor apparaten van Apple).

Frank Lammers geeft een korte rondleiding door Brabant+.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone