Video

Drugslab gevonden, bewoonster vecht met arrestatieteam

16 mei 2023 om 19:52 • Aangepast 25 mei 2023 om 02:03
nl
In een schuur bij een huis aan de Meirstraat in Oud Gastel heeft de politie dinsdagavond een werkend drugslab gevonden. De bewoner, een 51-jarige man, werd direct aangehouden. Zijn 26-jarige vriendin ging het gevecht aan met het arrestatieteam en raakte hierbij gewond. Ook een agent raakte gewond.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

In het drugslab werden methamfetamine, beter bekend als crystal meth, en mdma geproduceerd, zo vermoedt de politie. Er is volgens haar geen gevaar voor de omgeving geweest. Specialisten van de politie zullen het lab woensdag ontmantelen.

Toen het arrestatieteam het huis binnenging, waren de twee bewoners aanwezig. De man werd direct aangehouden. De vrouw moest nadat ze de agenten aanviel naar het ziekenhuis voor medische behandeling. Later is ze aangehouden voor poging tot zware mishandeling.

Meer doorzoekingen
De politie kwam het lab op het spoor in een lopend onderzoek. Naar aanleiding van dit onderzoek is het arrestatieteam op meer adressen binnengevallen. Zo werden bij een bedrijfspand aan de Van Konijnenburgweg in Bergen op Zoom meerdere spullen in beslag genomen.

In Steenbergen is een 38-jarige man aangehouden. In zijn auto vond de politie ruim zes kilo mdma. Zijn huis is ook doorzocht, maar daar heeft de politie niets gevonden.

In de Florijnstraat in Etten-Leur is ook een huis doorzocht. Daar lagen apparaten om drugs mee te produceren. Deze zijn in beslag genomen.

Foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Christian Traets/SQ Vision Mediaprodukties

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!