Liveblog

112-nieuws: krantenjongen geschept • dief steekt vier keer snelweg over

1 juni om 14:28 • Aangepast 10 juni om 02:00
nl
In dit liveblog hielden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

21.20

Dief steekt vier keer snelweg over

Een opmerkelijke arrestatie bij de snelweg. Een dief die eerder op de dag iets had gestolen uit een vrachtwagen in Valkenswaard, werd daarna door agenten aangetroffen in de bosjes naast de snelweg A2. Toen de man de politie zag naderen, vluchtte hij de snelweg op en stak hij over. Uiteindelijk is de man maar liefst vier keer overgestoken in een poging om agenten af te schudden. Uiteindelijk is hij toch opgepakt, mede dankzij de inzet van politiehonden.

19.24

Botsing in Bakel

Op het kruispunt van de Duinroosstraat met de Burgemeester Diepstratenlaan in Bakel zijn twee auto's op elkaar gebotst. De bestuurder van een van de auto's vergat voorrang te verlenen. Er raakte niemand gewond.

Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
18.40

Vertraging op de A58

Op de A58 is zojuist bij Etten-Leur een ongeluk gebeurd richting Bergen op Zoom. Het ongeval leidt tot veel vertraging. Het is nog niet helemaal duidelijk wat er is gebeurd, maar momenteel moet het verkeer op de snelweg rekening houden met 35 minuten vertraging.

17.34

Krantenbezorger aangereden

Op de Onze Lieve Vrouwedijk in Waalre is vanmiddag een jonge krantenbezorger aangereden. Hij bezorgde De Schakel, het plaatselijk weekblad. De jongeman stak de weg over en werd geschept door een personenauto. Hij is met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
17.09

Bestuurder botst op boom

Op de Duiventorenbaan tussen Rijen en Dongen is vanmiddag een auto op een boom gebotst. De bestuurder raakte bij de botsing gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuid vervoerd. Door het ongeval moest de weg worden afgesloten voor het verkeer.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
16.27

Ongeval op A67

Op de A67 zijn rond halfvier bij Veldhoven meerdere auto's gebotst. Zeker vier auto's kunnen niet meer verder rijden en moeten geborgen worden.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk, maar er vielen geen ernstige gewonden. In een van de auto's zat een kind, dat van de politie een troostbeertje heeft gekregen.

De botsing zorgt nog altijd voor vertraging op de weg. Achter de botsing is een flinke file ontstaan en is het volgens Rijkswaterstaat 'een kwestie van inschikken'. Dat levert vooralsnog een halfuur vertraging op.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Wachten op privacy instellingen...
14.01

Drietal (16, 17, 18) probeert tas van man te stelen

Drie jongemannen hebben woensdagavond geprobeerd een tas te stelen van een man. Dat gebeurde rond kwart over acht aan de voorkant van het centraal station in Tilburg. De politie kon het drietal oppakken na een belletje van een getuige, die het zag gebeuren. Via camerabeelden werd duidelijk waar de drie precies waren. Het gaat om een 16-jarige, van wie de woonplaats onbekend is, een 17-jarige man uit Wormerveer en een 18-jarige Amsterdammer. De politie is nog op zoek naar het slachtoffer.

13.21

Man getaserd na wilde achtervolging

Een 34-jarige man uit Bergen op Zoom is gisteren opgepakt, nadat hij in de Zeeuwse stad Goes een ruit vernielde en een bestelbus stal. Na een wilde achtervolging is hij in Steenbergen aangehouden. De bestuurder negeerde een stopteken van de politie en veroorzaakte gevaarlijke situaties. Zo reed hij onder meer over fietspaden en probeerde hij een politieauto van de weg te drukken. Ook na de achtervolging werkte de man niet mee. Agenten hebben pepperspray en een stroomstootwapen moeten gebruiken om hem aan te houden.

13.15

Vrouw steekt man, ander wordt gezocht: alle 3 aangehouden

Drie mensen zijn gisteren opgepakt in de buurt van een huis aan de Leeuwenbekstraat in Sint Willebrord. Om halftwee wilden agenten in de woning een man aanhouden, omdat hij meerdere diefstallen zou hebben gepleegd. Bij aankomst zag de politie de auto van de man net wegrijden. Ze zetten die aan de kant, maar de gezochte man zat er niet in. De bestuurder was een 28-jarige man, die werd ingerekend omdat hij reed terwijl zijn rijbewijs ongeldig was verklaard. Hij bleek gewond te zijn en vertelde te zijn gestoken door een vrouw. In de woning aan de Leeuwenbekstraat werd die 30-jarige vrouw opgepakt. Agenten namen een zakmes mee. Later op de dag is ook de verdachte opgepakt, die voor de diefstallen werd gezocht.

11.54

Man zwaargewond bij bedrijfsongeluk

Een man is vanochtend zwaargewond geraakt bij een bedrijfsongeluk aan de Kerver in Eersel. Een van zijn benen kwam tussen transportrollen terecht bij een verpakkingsbedrijf. De brandweer heeft hem moeten bevrijden door de loopband door te snijden. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
09.26

Gaslek bij aanleg glasvezel

Aan de Molenas in Etten-Leur is een gaslek ontstaan bij de aanleg van glasvezel. De brandweer en Enexis zijn aanwezig om het lek te dichten. De straat rondom het lek is afgezet, maar er zijn geen woningen ontruimd.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
06.19

Kapotte trein zorgt voor vertraging

Tussen Utrecht en Den Bosch rijden veel minder treinen door een kapotte trein. De vertraging duurt tot ongeveer half negen, zo verwacht de NS.

Eerder deze ochtend deelde de NS al dat er vanuit Utrecht richting Eindhoven een langere reistijd is van een kwartier. Dat komt doordat geplande werkzaamheden langer duren dan verwacht.

Wachten op privacy instellingen...
21.53

Bovenverdieping huis Tilburg brandt deels uit

De bovenverdieping van een huis aan de Duifstraat in Tilburg is deels uitgebrand. De brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het vuur te bestrijden en de bewoners van de naastgelegen woningen te evacueren. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De bewoners van het huis zijn tijdelijk op een andere plek ondergebracht.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
In Tilburg is brand uitgebroken bij de bovenverdieping van een huis (foto: Jack  Brekelmans/SQ Vision).
In Tilburg is brand uitgebroken bij de bovenverdieping van een huis (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).
21.42

Brand in afzuiging van blikjesfabriek

In een pand van blikjesfabriek Canpack aan de Maisdijk in Helmond heeft gisteren brand gewoed in de afzuiginstallatie. Er kwamen geen gevaarlijke stoffen vrij, aldus de brandweer. Rond half elf had de brandweer de brand onder controle. Het pand is vervolgens gecontroleerd en geventileerd.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!