Richard stopt met zijn radioprogramma: 'Echt mijn passie'

3 juni 2023 om 10:00 • Aangepast 13 juni 2023 om 02:01
nl
Het liefst was hij nog jaren doorgegaan met zijn radioprogramma De Platenbeld. Maar Richard van den Beld maakt zaterdag toch zijn laatste uitzending op de radio bij Omroep Brabant. “Onwijs jammer, want radio is echt mijn passie.”
Profielfoto van Nelleke Arnout
Geschreven door

Naast zijn radioprogramma op zaterdagmiddag heeft Richard een fulltime baan in de zorg. Hij heeft lange tijd geprobeerd om dat te combineren, maar nu begint het hem toch op te breken. “Radio maken is echt mijn passie, ik geniet er elke week van”, zegt hij. “Maar ik heb ook nog een gezin waarmee ik tijd door wil brengen. Dan moet je soms onmogelijke keuzes maken.”

Twee jaar lang presenteerde Richard ‘De Platenbeld’ op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 18.00 uur. Een programma dat draait om muziek en alles wat erbij hoort. Hij draait nummers van vinyl en laat het publiek met hem meedenken. Zaterdagmiddag maakt hij zijn laatste uitzending.

De Tijdmachine
Vanaf volgende week zaterdag 10 juni is er een nieuw programma te horen op zaterdagmiddag: De Tijdmachine. Dat wordt gepresenteerd door John van Vroenhoven, die nu al af en toe te horen is op Omroep Brabant. In de Tijdmachine draait John vier uur lang de allerbeste muziek uit de 70’s, 80’s en 90’s.

Wil je meeluisteren naar het laatste programma van Richard? Dat kan via omroepbrabant.nl/radio.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!