Liveblog

112-nieuws: flinke schade na brand • scooterrijder gewond na botsing

7 juni 2023 om 15:26 • Aangepast 16 juni 2023 om 02:00
nl
In dit liveblog hielden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

21.10

Scooterrijder gewond na botsing

Een scooterrijder en automobilist zijn op elkaar gebotst op het Kerkeind in Milheeze. EHBO'ers die toevallig in de buurt waren, hebben eerste hulp verleend tot de ambulance er was. De scooterrijder is daarna in de ambulance aan zijn verwondingen geholpen. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
19.00

Auto beschadigd door brandend karton

In Oss stond vanavond een stapel karton in brand. De dozen stonden op straat klaar voor de papierinzameling. Een auto die in de buurt van de stapel geparkeerd stond, is beschadigd geraakt.

17.31

Auto's bekrast in Vught

In de Baarzenstraat in Vught zijn afgelopen maandag meerdere auto's bekrast. De politie is op zoek naar mensen die hier mogelijk meer over weten.

Wachten op privacy instellingen...
15.26

Flinke schade na brand in huis

Een brand heeft vanmiddag gezorgd voor flinke schade aan een huis aan het Scholverbos in Rijen. De brand woedde in het dak en zou zijn ontstaan tijdens werkzaamheden door een dakdekker. De bewoonster kon op tijd vluchten.

De vlammen sloegen al uit het dak toen de politie arriveerde. Het vuur was snel onder controle, maar de schade is groot.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
14.48

Politie zoekt inbrekers

De politie is in Breda op zoek naar twee mannen, die woensdagochtend inbraken in een huis aan de Willem van Oranjestraat. Het gaat om twee licht getinte mannen met zwarte kleding en petjes. Ook zouden ze een zwarte rugzak bij zich hebben. Het is onduidelijk of ze ook daadwerkelijk iets uit het huis hebben meegenomen.

10.27

Motorrijder rijdt door na ongeluk

De politie is op zoek naar een motorrijder, die dinsdagavond rond half acht een 76-jarige fietser aanreed op de Veldhovenring in Tilburg. De fietser werd gewond naar het ziekenhuis gebracht, maar de motorrijder was er ondertussen al vandoor gegaan. Meerdere meldden zich later bij de politie, maar vooralsnog zonder resultaat.

09.01

Wielrenner botst op auto

Een wielrenner is op de Cuijkseweg in Haps gewond geraakt na een botsing met een auto. De man was samen met twee anderen bezig bordjes op te hangen voor de Vierdaagse in de gemeente Maashorst. De wielrenner is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De automobiliste en haar kinderen kwamen met de schrik vrij, maar konden door de schade aan de auto niet verder.

Foto: SK-Media
Foto: SK-Media
Foto: SK-Media
Foto: SK-Media
08.49

Man gewond na ruzie

Een 28-jarige man is dinsdagavond rond half acht gewond geraakt op de Kapelaan Kockstraat in Steenbergen na een ruzie met meerdere mannen. Hij is even later gewond naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies voorafging aan de ruzie, wordt nog onderzocht. De politie arresteerde later op de avond twee mannen van 24 en 28 jaar.

07.34

Man gestoken in Den Bosch

Een 48-jarige Bosschenaar is dinsdagnacht gewond geraakt, toen hij in zijn huis aan de Van Leeuwenhoekstraat werd gestoken. Rond half drie kreeg de politie een melding van een ruzie. Toen agenten aankwamen, zagen ze de gewonde bewoner. Hij is even later door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Agenten konden op dat moment al een 41-jarige man aanhouden voor betrokkenheid bij de steekpartij. Een andere man van 35 vluchtte uit het huis, maar kon een paar uur later alsnog worden gearresteerd op de Stationspasserelle.

01.28

Vrachtwagenchauffeurs weggestuurd

Een weginspecteur van Rijkswaterstaat moest afgelopen nacht diverse vrachtwagenchauffeurs wegsturen van vluchtstroken waarop zij hun vrachtwagen hadden geparkeerd. Bij verzorgingsplaats Kloosters langs de A58 bij Oirschot ging het om acht trucks, evenals op de vluchtstrook bij verzorgingsplaats Oeienbosch langs de A67 bij Veldhoven. Bij verzorgingsplaats Leikant langs de A58 bij Tilburg stond er ook een truck waar dit niet mag en ditzelfde was het geval op de vluchtstrook van verzorgingsplaats Velder langs de A2 bij Liempde.

Wachten op privacy instellingen...
00.29

Vrachtwagen stapvoets over snelweg

Een vrachtwagenchauffeur reed gisteravond stapvoets over de vluchtstrook naast de snelweg bij Eersel, richting de N69. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat zag dit en begeleidde de chauffeur van de snelweg. "Hij wilde via de vluchtstrook naar eerstvolgende benzinestation rijden om AdBlue bij te vullen", laat de weginspecteur vol verbazing weten. AdBlue is een mengsel van gedemineraliseerd water en zuiver ureum dat giftige uitlaatgassen omvormt tot water en stikstof.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!