Video

Italiaan blijft nieuwe leider Olav Kooij net voor in ZLM Tour

9 juni 2023 om 18:19 • Aangepast 20 juni 2023 om 02:05
nl
Olav Kooij heeft vrijdag net naast de zege gegrepen in de tweede etappe van de ZLM Tour. De Nederlandse wielrenner van Jumbo-Visma eindigde in de rit, van Schijndel naar Buchten, in de sprint als tweede achter de Italiaan Jakub Mareczko van Alpecin-Deceuninck. Wel neemt Kooij de leiding over in het algemeen klassement.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Die plaats nam Kooij over door bonificatieseconden te sprokkelen op de finishlijn. De 21-jarige renner won vorig jaar de ZLM Tour.

De ZLM Tour duurt tot en met zondag. Dit weekend wordt het een Brabants feestje. Zaterdag 10 juni is de start en finish in Roosendaal, zondag begint en eindigt de rit in Oosterhout.

Brabant+
Alle etappes van de ZLM Tour zijn live te volgen op Brabant+. Dat is de nieuwe gratis app waarmee het complete video-aanbod van de omroep on demand is te zien. Met de app, vergelijkbaar met diensten als Netflix en NPO Start, kijk je gratis en reclamevrij, waar en wanneer je wilt, naar series van Brabantse bodem.

Ook kun je met de app live tv kijken en naar Omroep Brabant radio luisteren. De ZLM Tour is het eerste evenement dat in zijn geheel live te volgen op Brabant+. De etappes van zaterdag en zondag zijn ook live te zien op Omroep Brabant tv.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!