Al 50.000 euro voor Nikie na familiedrama, duizenden mensen geven geld

15 juni 2023 om 10:22 • Aangepast 24 juni 2023 om 02:02
nl
De inzamelingsactie voor Nikie uit Hapert heeft al meer dan 50.000 euro opgeleverd. Vrienden van Nikie begonnen vorige week een crowdfunding voor haar zodat ze zonder financiële druk 'haar ondraaglijke verlies kan dragen'. De ex van Nikie reed op 23 mei met haar auto het water in. Achterin zaten hun twee zoontjes van 4 en 7. Geen van hen overleefde dit.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

Op de website waarop gedoneerd kan worden schrijven de vrienden van Nikie: "Juist op het moment dat Nikie koos voor een gelukkiger leven voor haar en Dani en Levi, besliste hun vader anders. Dit is onbegrijpelijk en onmenselijk."

Nikie en haar ex-partner waren zes jaar geleden van Eindhoven verhuisd naar Lommel-Kolonie, net over de grens, omdat ze daar een huis konden kopen. Inmiddels hadden ze twee zoontjes, Dani (7) en Levi (4). Op het moment van het familiedrama lagen zij in scheiding.

'Blij met medeleven'
Nikie laat via haar vrienden weten dat ze veel berichten krijgt en die ook leest. “Nikie put daar kracht uit”, laten de vrienden weten. “Ze vindt het fijn dat veel mensen zo met haar meeleven."

“Wij proberen er zoveel mogelijk voor haar te zijn, zodat ze niet alleen is, want zo voelt ze zich natuurlijk wel. Letterlijk alles is van haar afgepakt. Wat Nikie op dit moment goed kan gebruiken is liefde, zien dat de wereld niet alleen slecht is.”

PSV-fans
Sinds vrijdag deden al bijna drieduizend mensen een donatie. PSV zorgde voor fanartikelen tijdens de uitvaart, want Dani en Levi waren grote fans van de Eindhovense club en zijn nog niet zo lang geleden naar een wedstrijd geweest.

Dani en Levi waren groot fan van PSV.
Dani en Levi waren groot fan van PSV.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!