Liveblog

112-nieuws: bestuurder belandt in de sloot • flink stuk berm in brand

24 juni 2023 om 22:37 • Aangepast 4 juli 2023 om 02:02
nl
In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vond hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten

Liveblog

22.34

Flink stuk berm in brand

De brandweer is vanavond uitgerukt voor een bermbrand langs de A50 bij Son en Breugel. Een stuk grond van zo'n tweehonderd vierkante meter stond in brand. De brand verspreidde zich snel vanwege het droge gemaaide gras dat op de helling lag. Het vuur was snel gedoofd, maar de brandweer is nog bezig met nablussen. Een watercontainer is onderweg met extra bluswater.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
22.26

Bestuurder belandt in de sloot

Een bestuurder is vanavond gewond geraakt nadat hij met zijn auto in de sloot belandde. Op de A59 nam hij de afrit om de N261 op te gaan toen hij de macht over het stuur verloor. De auto raakte in de slip, sloeg over de kop en kwam in de sloot tot stilstand. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht. De oprit is afgesloten en de auto wordt uit de sloot getakeld.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
22.09

Man onwel geworden

Een 72-jarige man is vanavond onwel geworden in Best.

Wachten op privacy instellingen...
20.49

Trailer met klapband

Op de A2 van Maastricht naar Eindhoven heeft een paardentrailer een klapband gekregen. Dat gebeurde bij knooppunt Batadorp. Een rijstrook is dicht. Verkeer krijgt te maken met zo'n tien minuten vertraging.

Wachten op privacy instellingen...
20.24

Auto in brand op N2

Op de N2 bij Veldhoven stond vanavond een auto in brand. Niemand is gewond geraakt.

Wachten op privacy instellingen...
15.41

Betonblok valt op been van man

Een man is vanmiddag bekneld geraakt onder een betonblok. Hij was bezig met werkzaamheden aan een huis aan het Julianapark in Tilburg toen het blok op zijn benen viel. De hulpdiensten wisten hem na een halfuur te bevrijden. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

LEES OOK: Betonblok valt op benen van man tijdens werkzaamheden

undefined
15.34

File op de A16

Op de A16 naar Breda krijgt verkeer vanmiddag te maken met een halfuur vertraging. De A16 is de omleidingsroute voor verkeer tussen onze provincie en Zuid-Holland, omdat de Haringvlietbrug is afgesloten.

Wachten op privacy instellingen...
14.55

Auto rijdt door na botsing in Roosendaal

Op de kruising van de Van Beethovenlaan met de Griendweg in Roosendaal zijn twee auto's gebotst. Na de botsing is een van de twee auto's weggereden. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om een Toyota Aygo. De bestuurder van de andere auto raakte lichtgewond en is in een ambulance onderzocht. De politie is op zoek naar de gevluchte auto.

De bestuurder van de zwarte auto raakte lichtgewond (foto: SQ Vision / Christian Traets)
De bestuurder van de zwarte auto raakte lichtgewond (foto: SQ Vision / Christian Traets)
14.17

Auto over de kop in Lierop

Op de N612 tussen Helmond en Weert vlakbij Lierop zijn drie auto's betrokken bij een ongeluk. De eerste auto, een witte, zou als eerste aangereden zijn en is daarna over de kop geslagen. Drie mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Voor nu is de weg in beide rijrichtingen afgesloten.

11.14

Bosbrand gemeld bij Son

De brandweer werd rond halfelf vanochtend gealarmeerd vanwege een brand in de bossen bij het Dutmellapad in Son. Wat er precies in brand stond en de omvang van de brand is een 112-correspondent onbekend. "Een van de blusvoertuigen keerde kort na aankomst alweer terug naar de kazerne."

De brandweer werd gealarmeerd vanwege de brand bij Son (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
De brandweer werd gealarmeerd vanwege de brand bij Son (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
11.12

A58 weer open na ongeluk

De A58 van Tilburg richting Breda is sinds elf uur vanochtend weer vrijgegeven. Een tijd lang waren alle rijstroken daar dicht nadat twee auto's op elkaar botsten bij Ulvenhout. Het verkeer werd zolang via de vluchtstrook langs de plaats van de botsing geleid. De vertraging bleef beperkt tot een minuut of tien.

Ook op de A27 van Gorinchem richting Breda heeft het verkeer geen last meer van de problemen op de A58.

10.52

Auto slaat over de kop op A2

Een auto sloeg afgelopen nacht over de kop op de A2 bij Vught. Hierbij raakte niemand ernstig gewond, laat een wijkagent weten. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht.

10.30

A58 dicht na ongeluk

De A58 van Tilburg richting Breda is afgesloten bij Ulvenhout na een ongeluk. Drie auto's botsten daar op elkaar. Een van de betrokkenen is nagekeken door ambulancepersoneel, maar die hoefde niet naar een ziekenhuis gebracht te worden. Een van de betrokken auto's kon verder rijden. De andere twee moesten getakeld worden. De afsluiting van de weg leidde rond halfelf vanochtend tot een vier kilometer lange file vanaf Tilburg-Reeshof, goed voor een kleine tien minuten vertraging. Het verkeer wordt bij Ulvenhout over de vluchtstrook geleid.

Vanwege de problemen op de A58 is ook een file ontstaan op de A27 van Gorinchem richting Breda. Tussen Breda-Noord en knooppunt Sint Annabosch stond het verkeer rond elf uur stil over een lengte van vier kilometer, goed voor een kwartier vertraging.

Twee auto's botsten op elkaar op de A58 bij Ulvenhout (foto: Tom van der Put/SQ Vision).
Twee auto's botsten op elkaar op de A58 bij Ulvenhout (foto: Tom van der Put/SQ Vision).
Het verkeer werd na het ongeluk op de A58 bij Ulvenhout over de vluchtstrook geleid (foto: Tom van der Put/SQ Vision).
Het verkeer werd na het ongeluk op de A58 bij Ulvenhout over de vluchtstrook geleid (foto: Tom van der Put/SQ Vision).
10.18

Gewonde bij steekpartij Sint Willebrord

Een 47-jarige man is gisteravond gewond geraakt bij een steekpartij in Sint Willebrord. Volgens de politie zou de steekpartij het gevolg zijn van een ruzie tussen het slachtoffer en een 42-jarige vrouw. Het slachtoffer kwam gewond thuis aan de Tulpstraat en is vervolgens in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over de ernst van zijn verwondingen is niks bekendgemaakt, maar volgens een 112-correspondent zou de man niet levensbedreigend gewond zijn. De vrouw met wie de man ruzie kreeg, is aangehouden. Ook zij bleek gewond.

De politie doet onderzoek in Sint Willebrord (foto: Christian Traets/SQ Vision).
De politie doet onderzoek in Sint Willebrord (foto: Christian Traets/SQ Vision).
09.50

Kat- en-muisspelletje in Hoogerheide

Een man (19) liep afgelopen nacht met een aansteker en een fles vloeistof in zijn handen bij het gemeentehuis van Hoogerheide. Rond kwart over twee 's nachts werd de politie gewaarschuwd. Toen de agenten aankwamen, sloeg de verdachte op de vlucht. Vervolgens hoorden agenten hem fluiten, maar telkens verstopte hij zich weer. Uiteindelijk lukte het een andere eenheid de man aan te houden. In de struiken werd een bijna lege fles lampenolie gevonden. De verdachte bleek ook degene te zijn geweest die de politie belde. Of hij onder invloed was, wordt onderzocht.

LEES OOK: Man (19) dreigt brand te stichten en speelt verstoppertje met agenten

09.26

Kapotte vrachtwagen op A27

De rechter rijstrook van de A27 van Gorinchem richting Breda is sinds negen uur vanochtend afgesloten vanwege een kapotte vrachtwagen bij knooppunt Hooipolder. Dit leidde rond halftien tot een zeven kilometer lange file vanaf Nieuwendijk, goed voor twintig minuten vertraging.

08.55

Verband tussen steekpartij en hockeyfeest

De steekpartij die vrijdagnacht plaatsvond op het terrein van het Dr. Mollercollege in Waalwijk zou verband houden met een feest dat diezelfde avond plaatsvond bij Hockeyclub Waalwijk, daar vlakbij. "Volgens getuigen zou de voorzitter van de hockeyclub bij het naar huis gaan buiten belaagd zijn door een groep onbekende jongeren", zo laat een politiewoordvoerder weten. "Toen leden van de club dit in de gaten kregen, zijn zij naar buiten gegaan en zou de vecht- en steekpartij ontstaan zijn."

LEES OOK: Steekpartij zou verband houden met hockeyfeest: 'Voorzitter werd belaagd'

07.35

Sieraden gevonden

Bij een doorzoeking in een huis in de buurt Achtse Barrier in Eindhoven zijn diverse sieraden gevonden (zie de afbeelding hieronder). De politie vermoedt dat ze gestolen zijn. Herken jij ze?

De  in een huis in de Eindhovense buurt Achtse Barrier gevonden sieraden (foto: Facebook politie Eindhoven).
De in een huis in de Eindhovense buurt Achtse Barrier gevonden sieraden (foto: Facebook politie Eindhoven).
07.27

Vrouw valt van trap

Een vrouw is afgelopen nacht in een huis in Veghel van de trap gevallen na een fikse ruzie tussen haar en haar man. Die ruzie vond rond halfvier 's nachts plaats, in het bijzijn van hun twee kinderen. De vrouw had veel pijn, maar zou niks gebroken hebben. De twee hebben besloten definitief uit elkaar te gaan. "Na nog twee uur ruzie en verwijten heeft de man al zijn spullen verzameld en is hij vertrokken", laat een wijkagent weten.

07.27

Quad in beslag genomen

Een quad is donderdagavond in beslag genomen door de politie in Breda. Dat maakte de politie gisteravond bekend. Agenten zagen rond kwart over negen 's avonds twee quads over de Vlaanderenstraat in Breda rijden. Ze werden bestuurd door twee mannen die allebei geen helm droegen. Bij het zien van de politie gingen zij er snel vandoor, richting de Deinzestraat. De agenten zetten de achtervolging in. Een man koos eieren voor zijn geld en liet zijn quad achter. Hij vluchtte de wijk in. De ander verdween uit het zicht.

De quad werd in beslag genomen (foto: Facebook politie Waalwijk).
De quad werd in beslag genomen (foto: Facebook politie Waalwijk).
03.41

Geluidsoverlast in Schijndel

In Schijndel veroorzaakte een verjaardagsfeestje in een achtertuin afgelopen nacht erg veel geluidsoverlast. Daarom werd om halftwee 's nachts de politie gewaarschuwd. Die liet - na het feliciteren van de jarige - de muziek stoppen.

02.59

Zwaargewonde bij steekpartij op schoolterrein

Op het terrein van het Dr. Mollercollege aan de Karel Lotsyweg in Waalwijk zijn afgelopen nacht drie mensen gewond geraakt bij een steekpartij. Een van hen zou zwaargewond zijn. Het zwaargewonde slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De andere twee gewonden zijn in een ambulance behandeld aan hun verwondingen.

LEES OOK: Zwaargewonde bij steekpartij bij school: 'Veel jongeren waren emotioneel'

02.36

Gedoe over kentekenbewijs

In Veghel was afgelopen nacht gedoe over het niet op naam stellen van een kenteken van een auto. Toen de politie aankwam op de parkeerplaats waar de auto stond, probeerde iemand via het platdak van een huis te vluchten. "Raar dit!", reageert een wijkagent. "De auto krijgt de betrokkene pas terug als de tenaamstelling klopt."

Wachten op privacy instellingen...
01.11

Man gewond bij ruzie in huis

Een man is afgelopen nacht gewond geraakt bij een conflict in een huis aan de Luchthavenlaan in Tilburg. Het slachtoffer zou tijdens een ruzie in het huis met een steekwapen zijn gestoken. De dader zou door de politie zijn aangehouden en naar het politiebureau zijn gebracht. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.

Na de steekpartij aan de Luchthavenlaan in Tilburg is een verdachte aangehouden (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).
Na de steekpartij aan de Luchthavenlaan in Tilburg is een verdachte aangehouden (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!