Video

Dode en gewonde bij schietpartij op woonwagenkamp

25 juni 2023 om 17:20 • Aangepast 4 juli 2023 om 02:01
nl
Bij een schietpartij op een woonwagenkamp aan De Vinnen in Maarheeze is zondagmiddag iemand overleden. Een tweede slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een verdachte aangehouden en een vuurwapen in beslag genomen.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

Rond kwart over vier kreeg de politie meerdere meldingen dat er geschoten zou zijn aan De Vinnen in Maarheeze. De politie vond daar de twee slachtoffers. Een van hen overleed op het kamp aan zijn verwondingen.

Het tweede slachtoffer zou gevlucht zijn richting de kerk aan het einde van de straat. Over die hele route is een bloedspoor op de weg te zien. Hij is daar uiteindelijk behandeld aan zijn verwondingen en later met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn, kan de woordvoerder van de politie niet zeggen.

Kogelhulzen
Op het woonwagenkamp staat een auto waarvan de ruiten eruit zijn geschoten. Op de grond liggen kogelhulzen.

De politie heeft de omgeving afgezet. De recherche en Forensische Opsporing zijn aanwezig om sporen veilig te stellen en onderzoek te doen. Een politiehelikopter vliegt over het gebied en ook een arrestatieteam is aanwezig.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!