Helmond Sport en 'rooie' Tom Beugelsdijk al na een jaar uit elkaar

27 juni 2023 om 11:15 • Aangepast 7 juli 2023 om 02:02
nl
De wegen van Helmond Sport en Tom Beugelsdijk scheiden al na één jaar. De verdediger zou eigenlijk nog twee seizoenen blijven, maar daar is dus een streep door gezet. Dat hebben de club en de speler samen 'in goed overleg' besloten, laat Helmond Sport weten.
Profielfoto van Joris van Duin
Geschreven door
Joris van Duin

Waarom de speler voortijdig vertrekt, is niet bekend gemaakt. Al zal dat iets te maken hebben met het geringe aantal wedstrijden dat Beugelsdijk voor Helmond Sport uitkwam.

De 32-jarige verdediger speelde afgelopen seizoen dertien competitiewedstrijden, waarvan de laatste op 12 december 2022 uit bij PEC Zwolle. In een korte verklaring op de site van Helmond Sport neemt Beugelsdijk afscheid. “Ik wil de club, de staf, de spelers en de supporters bedanken en veel succes wensen in de toekomst.”

Rustagh!
Beugelsdijk werd een jaar geleden nog met een hilarisch filmpje binnengehaald door Helmond Sport. De oudverdediger van onder meer ADO Den Haag staat bekend om zijn hardheid, maar vooral om een iconisch interview met Omroep West. Hierin noemt de verslaggever hem 'rooie', waarop Beugelsdijk met Haagse tongval roept: "Rustagh!"

De welkomstvideo van Tom Beugelsdijk bij Helmond Sport.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!