Video

Bus Brabanders in 42 uur op en neer naar Italië voor Graat & De Laat

15 juli 2023 om 09:48 • Aangepast 1 augustus 2023 om 02:02
nl
De radioshow Graat & De Laat viert dit weekend zijn 250ste aflevering op bijzondere wijze! Voor de gelegenheid reizen veertig Brabanders in een bus af naar het Italiaanse Caldonazzo, de plaats waar een van de twee presentatoren van het programma, Christel de Laat, jaarlijks vakantie viert. De uitzending is live te volgen op radio en televisie bij Omroep Brabant tussen 12.00 uur en 14.00 uur.
Profielfoto van Nicole Melchers
Geschreven door

Jordy Graat en Christel de Laat presenteren elke zaterdag de radioshow Graat & De Laat. Als Christel op vakantie gaat naar haar vaste camping in Caldonazzo, maakt ze op zaterdag toch altijd nog de tijd om ook vanaf de camping het programma op afstand te kunnen maken met Jordy. "Ik kan Jordy en onze vaste luisteraars echt niet missen!", zegt Christel.

'Waarom niet samen naar Italië?'
Deze speciale uitzending vanuit Italië is tot stand gekomen door een luisteraar van het programma. "Vaste luisteraar Ron belde ons vorig jaar en stelde voor om de rollen eens om te draaien en richting Italië te rijden. Toen is het idee geboren!", legt Jordy Graat uit.

En deze zaterdag is het eindelijk zover! Tussen 12.00 uur en 14.00 uur vieren Jordy en Christel samen met veertig luisteraars de 250ste uitzending van Graat & De Laat live vanuit Italië. Deze uitzending kan je hier bekijken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!